Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Aysal'ın Aslanlar'ı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/05/2011 - 10:24 GMT+3

Ünal Aysal, beklenen açıklamasını yaptı. Fatih Terim’in Galatasaray’daki üçüncü teknik direktörlük kariyeri başladı. Peki Terim’in ekibinde kimler yer alacak? Elmander bitti, Kallström’ün eli kulağında. Dünyaca ünlü kalecinin Buffon olacağı konuşuluyor. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

ünal aysal, fatih terim, arda turan, drogba, akşam

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Terim bugün 15.00’te işbaşı yapıyor” Ünlü teknik adamla dün saat 19.05’te el sıkıştıklarını ve bugün de görevine başlayacağını anlatan başkan, İsveçli Elmander’i de transfer ettiklerini bildirdi.
“O kaleci Van der Sar” Ünal Aysal’ın televizyonda bahsettiği sürpriz, Manchester United’ın dünyaca ünla file bekçisi çıktı. Galatasaray, 40 yaşındaki eldivenle 1+1 yıllık sözleşme yapacak.
SABAH
“1905 19/05 19:05” Galatasaray Başkanı Aysal, 1905’te kurulan kulübün 19 Mayıs (19/05) günü saat 19:05’te Fatih Terim ile anlaştığını duyurdu. Bu açıklamayı da 20:45’te yaptı.
“Arda kalmalı” Aysal, “Ben de, hoca da Arda’yı tutmak istiyoruz. Kontratı sürse de onun da söz hakkı var. Gönülsüz oynayan futbolcu istemem” dedi.
“Elmander tamam Kallström sırada” Bolton’da oynayan Elmander’i duyuran, Lyon’lu Kallström’ün imzaya yakın olduğunu, Drogba’ya talip olabileceklerini söyleyen Ünal Aysal’ın ismini açıklamadığı kaleci ise Buffon.
“Lorik Cana’ya Lazio yolu göründü” İtalyan kulübü Lazio'nun kadrosuna katmak istediği Lorik Cana için Galatasaray tarafından ilk kez bir açıklama geldi. İtalyan gazetecilerin Arnavut futbolcu hakkındaki sorularını yanıtlayan menajer Cenk Ergun, "Lazio ile temas halindeyiz. Cana ile ilgili kararı önümüzdeki hafta vereceğiz" diye konuştu.
HABERTÜRK/HT SPOR
“19.05’te el sıkıştık” Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim’i 20.45’te resmen açıkladı. “Saat 20.45. Adnan Polat başkan 20.45’i çok sever. Bugün 19.05 itibariyle Fatih Terim’le el sıkıştık, tam mutabakat sağladık. Güçlerimizi Galatasaray için birleştirme kararı aldık.”
“Drogba’da son 1 hafta” Aysal transferde en büyük bombayı ise Fildişi Sahilli golcüyle patlatmayı düşünüyor. Chelsea’den ayrılacak olan Drogba’yla görüşen yönetim, yıldız isimden 1 hafta içinde cevap bekliyor.
MİLLİYET
“Elmander kral olur” Galatasaray’ın yeni transferi İsveçli golcüye vatandaşı Samuel Holmen kefil oldu. Büyükşehir Belediyesporlu yıldız futbolcu, “Elmander çok etkili bir forvet. Gelirse Kallström de takıma büyük katkı sağlar” ifadelerini kullandı. 29 yaşındaki İsveçli golcüye 2.5 milyon avro ödeneceği öğrenildi.
“Mesai arkadaşları” Terim'in mesai arkadaşları da büyük ölçüde belli oldu. Deneyimli hocanın, 2000'de zirve yaparak UEFA ve Süper Kupa'yı alan kadrodaki isimlere çeşitli birimlerde görev vereceği öğrenildi, Fatih Terim'in, Hasan Şaş ve Ergün Penbe'yi yardımcı olarak düşündüğü belirtildi. Ümit Davala'yı idari koordinatör olarak göreve getirmek isteyen Terim'in yine Cim-Bom'da oynamış isimleri, scout ekibinde değerlendirmeyi düşündüğü kaydedildi.
AKŞAM
“19.05’te el sıkıştı 20.45’de açıkladı” Ünal Aysal, mazbatayı aldıktan 24 saat sonra ‘organize’ bir şekilde bombaları patlattı. Yerli Abramoviç önce Fatih Terim’le kulübün kuruluş yılını çağrıştıran 19.05’te resmen anlaştı, sonda yüzde 100 Futbol’da saatler tam 20.45’i gösterirken İmparator’u anons etti. Ardından “Elmander’i bitirdik” dedi, Drogba ve dünya çapında kaleci müjdesi verdi.
VATAN
“Galatasaray hep 1 numara olacak” Aysal, “Kuracağımız kadro bu sezonun kötü izlerini ortadan kaldıracak. Hedefimiz 2000’li yılların Galatasaray’ını kurmak değil bunu daha da yukarılara çıkarmak. Mevkilerinin en iyi oyuncularını alacağız” dedi.
“Terim, İbrahim kaş’ı istiyor” Sarı-kırmızılıların prensipte anlaştığı İmparator, yönetimden Getafe’deki sözleşmesi biten, milli takımdan öğrencisi Kaş’ın alınmasını talep etti.
“Emenike için Öztürk devrede” Çelik devi A.Mittal’ın CEO’su ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Öztürk, ticari ilişkiler içinde olduğu Karabüklüler’le Nijeryalı için masaya oturacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam