Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yeni başkan Ünal Aysal

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/05/2011 - 09:21 GMT+3

Galatasaray’ın 34. Başkanı Ünal Aysal, kulüp tarihinin en yüksek oyunu aldı, gövde gösterisi yaptı. 15. sandıkta 1905 oya ulaşınca başkan olmayı garantileyen Aysal, Adnan Polat’ın 2944 oyla kırdığı rekoru da geçti. Ünal Aysal’ın transfer bombaları kimler? Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

ünal aysal, galatasaray, hürriyet

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“1905’TE başkan oldu” Galatasaray’ın Olağanüstü Seçim Genel Kurulu’nda zafer Ünal Aysal’ın. Kulüp tarihinde en çok oyla başkanlığa seçilen isim. Bütün sandıklarda rakiplerine açık fark atan Aysal, 15. sandıktan 1905 oya ulaşınca başkan seçilmeyi garantiledi. Yeni başkan, teşekkür konuşmasında, “Sizlere tek bir vaatte bulunuyorum, başarı, başarı, başarı” dedi.
“Hoş geldin hediyesi” Galatasaray, yeni başkan Ünal Aysal’a ilk armağanını Başkent’ten verdi. Cimbom, Gençlerbirliği ile girdiği gol düellosundan mutlu ayrıldı. 27 hafta sonra üst üste iki maç kazandı. Kewell, Culio ve Kazım, tabelayı belirledi.
SABAH
“Veda busesi” Bu sezon ilk kez geriye düştüğü bir maçı çeviren Galatasaray, Gençlerbirliği’ni sarı-kırmızılı formaya vedaya hazırlanan Harry Kewell ve Culio-Kazım ikilisiyle geçti. Ev sahibin golleri Emre’den 3-2.
“Aysal rekorla ezdi” Ünal Aysal, Galatasaray’ın olağanüstü kongresinde rakipleri Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran’ı sandıkta silip süpürdü. 2 bin 998 oyla kulüp tarihinin rekorunu kıran Aysal, sarı-kırmızılı kulübün 34. başkanı oldu.
“Yabancı omurga” Aysal yönetimi Galatasaray’ın omurgasını yeniliyor. Kaleye Rmero, orta sahaya Cambiasso ve Kallström, forvet Milito ve Elmander.
Polat’ın rekoru tarih oldu” Genel kurulda kullanılan 4 bin 17 oyun 2 bin 998'ini alan Aysal, son kongrede Adnan Polat'ın kırdığı 2 bin 944 oyluk rekoru tarihe gömdü, üstelik Polat'ın rekor kırdığı seçimde sadece iki aday yarışmış ve katılım 5 bin 234 olmuştu. Ünal Aysal, dün oyların % 75.5'ini alarak iki rakibinin toplamının üç katından fazla oy almayı başardı.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Gülümseyin” Galatasaray’da kaos bitti, başkan seçilen Ünal Aysal camiaya mesaj verdi: Sarı-Kırmızılılar'da Turgay Kıran ve Mehmet Helvacı ile yarışan Aysal, rakiplerine ezici bir üstünlük kurup rekor oyla Cimbom'un 34. başkanı seçildi. Üç yıllığına göreve gelen ve Galatasaray'ı 'yenilmez armada' haline getirmeyi planlayan Ünal Aysal, taraftara küçük bir vaatte bulunduğunu belirterek "başarı, başarı, başarı" dedi. Gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi... Aysal'ın yerli hocada bir numaralı adayının Fatih Terim olduğu öğrenildi.
“Terim olur” Galatasaray’ın yeni başkanı Ünal Aysal’ın etkili isimlerinden Celal Gürcan, “Eğer hoca yerli olacaksa bu Fatih Terim’den başkası olamaz. Ama son kararı başkanımız verecek” dedi.
FANATİK
“Yıldızlar yürüyerek gelmez” Türkiye’ye getirdiği özel jetiyle ilgili, “Yıldızlar yürüyerek gelemez” yorumunu yapan Ünal Aysal, seçilir seçilmez transfer çalışmalarını hızlandırdı. En az 5 üst düzey futbolcu alınacak. İlk adaylar Johan Elmander ve Esteban Cambiasso.
MİLLİYET
“Aysal tarih yazdı” Galatasaray’ın 34. Başkanı Ünal Aysal, kulüp tarihinin en yüksek oyunu aldı, gövde gösterisi yaptı. Sarı-kırmızılılarda kongreye kesin favori olarak giren Ünal Aysal, 2998 oy topladı, Turgay Kıran 573, Mehmet Helvacı 397’de kaldı. 15. sandıkta kulübün kuruluş yılı 1905 oya ulaşarak zaferini ilan eden Aysal, rakiplerinin toplamının 3 katı oy aldı.
“Favori Gerets plase jol” Galatasaray’ın yeni yönetimi ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözecek. Sarı-kırmızılılar ilk hedef olarak belirlenen Gerets’i göreve getirmek istiyor. Belçikalı hocada sorun çıkarsa takım, Martin Jol’e teslim edilecek.
AKŞAM
“Aysal’ın bombaları” Galatasaray’ın yeni başkanının transferdeki yol haritası bu hafta şekilleniyor.
1. Fatih Terim bitti bitecek. Tek engel Aysal’ın Lucescu ve Jol isteği.
2. Yerli transfer bombası Trabzonlu Selçuk İnan yabancı ise Hazard.
3. Safft Ulusoy Futbol A.Ş.’de görev alacak, Arda’yı ikna edecek.
4. Kalede favori isim ise Arsenal’li Almunia, plaseler Frey, Akinfeev.
VATAN
“Hoşgeldin Başkan” Galatasaray, Gençlerbirliği’ni devirip yeni başkanı Ünal Aysal’a ilk hediyeyi verdi. Geri düştüğü maçta Kewell ve Culio ile 2-1’i yakalayan Aslan, 79’da Emre Aygün’ü ikinci kez tutamadı. 84’d Jedinak Başkent ekibini 10 kişi bırakırken bir dakika sonra Kazım üç puanı getirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam