Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

PTT 1. Lig - Mustafa Denizli'nin gözü Holosko ve Hilbert'te

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/05/2013 - 09:27 GMT+3

Çaykur Rizespor’u Süper Lig’e taşıyan Mustafa Denizli, Beşiktaş’ın iki yıldızına gözünü dikti.

oğuzhan özyakup, roberto hilbert, filip holosko

Görsel kaynağı: AA

AMK Gazetesi’nden Can Üstel’in haberine göre, Rizespor’da Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda dış transferde ilk teklif siyah-beyazlı Filip Holosko ve Roberto Hilbert’e yapıldı.
PTT 1. Lig’de ikinci olarak Süper Lige yükselen Çaykur Rizespor, Süper Lig’de de yola Mustafa Denizli ile devam edecek. Sezonun bitimiyle birlikte İstanbul’a gelen ve yönetim ile sık sık görüşen Mustafa Denizli yeni sezon planlamasını yaparken alınması gereken oyuncuların isimlerini de yöneticilerle paylaşıyor. O isimlerden ikisi ise Denizli’nin Beşiktaş’ta birlikte şampiyonluk yaşadığı Filip Holosko ile çok isteyerek aldırdığı ancak birlikte çalışamadığı Roberto Hilbert.
Denizli eski öğrencisi Holosko’yu yakından tanıyor. Deneyimli teknik adamın bir önemli transfer isteği ise Roberto Hilbert. Beşiktaş’ı çalıştırdığı dönemde alınması için çok ısrar eden ancak sağlık sorunları sebebiyle siyah-beyazlıları bırakan Mustafa Denizli, Alman oyuncuyla çalışma fırsatı bulamamıştı. Hilbert için tek engel oyuncunun transferi konusunda Rizespor’un Kasımpaşa ile çekişmesi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam