Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Türkiye 1. Ligi - Levent Eriş: Süper Lig'i özledim

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/05/2013 - 12:10 GMT+3

Adanaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Levent Eriş’ten Eurosport.com Türkiye'ye özel açıklamalar

levent eris

Görsel kaynağı: AA

Adanaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Levent Eriş, editörümüz Serhat Ramay’ın sorularını yanıtladı.
Hocam, iki yıllık bir çalışma sonunda Adanaspor ile yollarınızı ayırdınız. Geriye baktığımızda bir playoff finalleri var, ki Süper Lig’in kapısından döndünüz. Bu sene de playoffu az farkla ıskaladınız.
Adanaspor’da iki yıl çalıştım ve bu sürede çok yoruldum. Çünkü büyük bir mücadele verdim Adana’da. Zaman zaman yalnız kaldığım anlar da oldu. Ama çok şık bir ayrılıktı bizimkisi. Türkiye’de bu anlamda ender görülen ayrılıklardan bir tanesiydi. Başkanım Bayram Akgül ve yönetim kurulumla birlikte iki sene omuz omuza büyük bir mücadele verdik. Bunun sonunda play-off finali oynadık. Süper Lig’in kapısından döndük. Bu sezon da bu mücadelenin az bir farkla dışında kaldık. Bu sürecin sonunda başkanımla yollarımızı ayırma kararı aldık ama bu hiçbir zaman kırıcı olmadı. Sadece bir ara verdik. Başkanımın önünü açmam gerekiyordu. İki senede bana göre çok önemli işler yaptık. Türkiye’nin tek borçsuz takımının gösterdiği performansı gördü Türkiye. Her şeyin parayla olmadığını gösterdik.
Yorucu bir süreçti. Sanırım önümüzdeki bir iki ay dinleneceksiniz?
Birkaç ay mı bilmiyorum. En azından bir aylık süreyi dinlenerek geçireceğim. Benim çalışmama gibi bir durumum söz konusu olamaz. Ben işimi çok seven bir adamım. Yeniden çalışmaya başlamak ve yenilenmek istiyorum. Tembelliği hiç sevmem.
Özellikle PTT 1. Lig’de büyük şampiyonluklar yaşamış bir teknik direktörsünüz. Başarı size hiç de yabancı değil.
Son üç senede şampiyonluk yaşayamadım. Bu beni üzüyor. Bu süre benim için uzun. İzmirspor’da şampiyonluklar yaşadım. Manisaspor’da büyük başarılar elde ettim. Süper Lig’e yükseldik. Başarı her zaman benim vazgeçilmezim oldu. 2004-05 ve 2008-09 sezonlarında Manisaspor ile Süper Lig’e yükseldik. Teknik direktörlük kariyerimin ilk yıllarında çalıştığım İzmirspor’da da 1. Lig’e yükselme başarısı göstermiştik. Yüksek hedefleri olan bir takımla, yeniden büyük başarılar için mücadele etmeyi çok istiyorum. Süper Lig'i özledim.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam