Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyon taraftarı önüne çıkıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 26/04/2014 - 10:50 GMT+3

PTT 1. Lig'de şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen İstanbul Büyükşehir Belediye, yarın ligden düşmeme mücadelesi veren 1461 Trabzon'u ağırlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor

Görsel kaynağı: Eurosport

PTT 1. Lig'de geçen hafta şampiyonluğunu ilan ederek sezonun bitimine 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligin 37. haftasında yarın sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek.
Ligde 37. hafta öncesinde topladığı 75 puanla takipçileri Balıkesirspor, Ankaraspor ve Orduspor'un önünde şampiyon olan lacivert-turunculu ekip, 32 puanla 17. sırada yer alan 1461 Trabzon'u konuk edecek. Ligde oynadığı son 9 maçı kazanan İstanbul temsilcisi, 1461 Trabzon maçında da 3 puanı hedefliyor.
Konuk takım 1461 Trabzon ise İstanbul'a ligde kalma ümidiyle geliyor. Ligde zor zamanlar geçiren Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilmesi veya berabere kalması durumunda Spor Toto 2. Lig'e düşecek.
"Her maça kazanmak için çıkıyoruz"
Yarınki karşılaşma hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 1461 Trabzon'un ligde kritik bir durumda olduğuna vurgu yaparak, ligin gidişatına etki etmeme adına kendi mücadelelerini ortaya koyacaklarını söyledi.
Arslan, 9 olan galibiyet serisini 10 maça çıkarmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti
"Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibimizin ligde bulunduğu durum çok kritik. Onlar da kazanmak için oynayacaktır. Biz de kendi mücadelemizi ortaya koyacağız. Sahamızda şampiyonluğu kutlayacağımız bir maç. Onun için galip gelmek istiyoruz. Şartlar ne olursa olsun lige etki etme gibi bir durumumuz olamaz. Biz sahaya kazanmak için çıkar ve onun için oynarız."
İstanbullu futbolseverleri şampiyonluğu kutlayacakları 1461 Trabzon maçına davet eden Cihat Arslan, "Boz Baykuşlar başta olmak üzere herkesi bu mutlu günümüze davet ediyoruz. Gelenler hem güzel bir maç izlemiş olur hem de bizi onurlandırırlar" diye konuştu.
Yarınki mücadelede sakatlıkları bulunan oyuncular nedeniyle zorunlu olarak rotasyona gitmeleri gerektiğini anlatan lacivert-turunculu takımın teknik direktörü, sözlerini şöyle tamamladı
"Zorunlu olarak bir rotasyona gitme durumundayız. Sezon boyunca az süre alan oyunculara şans vereceğiz. Edin Visca'ya şampiyon olduğumuzda milli takım için izin vereceğimi söylemiştim. Doka'nın serçe parmağında kırık vardı ve şampiyonluğa giderken, iğnelerle oynadı. Kendisi küçük bir operasyon geçirdi. Bunun için yarın oynayamayacak. Mehmet Batdal da ayak tırnağından bir operasyon geçirdiği için şampiyonluktan sonra kulübe bile gelemedi. Şu an için 3 oyuncumuz yok. Bangura'nın da ufak bir sakatlığı var. Oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam