Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çaykur Rizespor ve Ankaragücü yeniden Süper Lig'de

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/04/2018 - 17:54 GMT+3

Rakiplerini mağlup ederek 33. haftayı 3 puanla kapatan Çaykur Rizespor, 1. Lig'de ilk iki sırayı alarak önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele etmeyi garantiledi.

Çaykur Rizespor

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto 1. Lig'in 33. hafta maçları sonucunda Çaykur Rizespor ve Ankaragücü'nün önümüzdeki sezon Süper Lig'e yükselmesi kesinleşti.
Ligde liderlik koltuğunda oturan Çaykur Rizespor, deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederken, takipçisi Ankaragücü de Manisaspor deplasmanında 3 puanı 3 golle almayı başardı.
İki takım bu sonuçla bitime bir hafta kala ligi ilk iki sırada tamamlamayı garantiledi ve önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele etme şansını yakaladı.
Ankaragücü
Böylece Çaykur Rizespor 2016-17 sezonunda düştüğü Süper Lig'e tekrar yükselirken, ekonomik sıkıntılar sebebiyle 2011-12 sezonunda Süper Lig'den, bir sonraki sezon da 1. Lig'den düşen Ankaragücü ise altı sezonluk aranın ardından yeniden Süper Lig'e dönmüş oldu.
Önümüzdeki sezon Süper Lig'e katılacak son takım, 1. Lig'de son hafta maçlarının tamamlanmasının ardından oynanacak playoff turuyla belirlenecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam