Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bursaspor özet izle

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/04/2012 - 23:28 GMT+3

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u yenerek finale yükselen ilk ekip olan Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Esas mutluluğum, Bursa'dan imkanlarını zorlayıp buraya gelen binlerce taraftarın, Bursa'ya mutlu dönecek olmaları'' dedi.

Ertugrul Saglam

Görsel kaynağı: Eurosport

Ertuğrul Sağlam, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir ve Bursa'dan gelen binlerce taraftarın oluşturduğu güzel bir atmosferde oynanan müsabakayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Saha zemininin de çok güzel olduğunu ifade eden Sağlam, sözlerini şöyle sürüdürdü: ''3-0 gibi net bir skorla kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursaspor, gelecek yıl 50. yılını kutlayacak. Daha önce kazandığımız lig şampiyonluğu kupasının yanına bu sene de Ziraat Türkiye Kupası'nı koymak istiyoruz. Bu nedenle kazanmamız gerekiyordu. Bundan sonra amacımız, Türkiye Kupası finalindeki rakibimizi iyi analiz edip, kupayı müzemize götürmek olacak. İyi bir maç oldu. Oyuncularım ellerinden geldiği şekilde iyi mücadele edip, verdiğimiz görevleri yerine getirmeye çalıştı. Eskişehirspor gibi iyi bir takım karşısında haklı bir galibiyet aldık. Finale yükseldiğimiz için mutluyuz ama esas mutluluğum, Bursa'dan imkanlarını zorlayıp buraya gelen binlerce taraftarın, Bursa'ya mutlu dönecek olmaları. Hem oyuncularıma hem taraftarlarıma teşekkür ediyorum.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam