Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray Sivasspor kupa

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/03/2012 - 23:02 GMT+2

Türkiye Kupası dördüncü tur mücadelesinde Sivasspor'u konuk eden Galatasaray 1-0 mağlup oldu. Cimbom bu sonuçla kupadan elendi.

galatasaray, sivasspor, türkiye kupası, 2012

Görsel kaynağı: AA

Ligde 11 maçtır evinde mağlup olmayan ve en yakın rakibi Fenerbahçe’nin dokuz puan önünde play-off’a lider girmeyi garantileyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna devam etmek amacıyla Türk Telekom Arena Stadı’nın çimlerine çıktı.
Üçüncü dakikada Selçuk İnan'ın uzak mesafeden sert şutunda, kaleci Atilla iki hamlede topa sahip oldu. 15. dakikadan sonra sarı-kırmızılılar akın akın atağa çıktı. 
Dakikalar 19’u gösterirken Riera'nın sağdan kullandığı serbest atışta, ceza sahasında Baros'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. Bir dakika sonra Galatasaray'ın soldan kazandığı serbest vuruşu kullanan Selçuk İnan'ın ceza sahasına yaptığı ortada, penaltı noktası üzerinden Aydın'ın kafa vuruşunda, kaleci Atilla topu iki hamlede kontrol etti. 
21. dakikada Necati'nin ara pasında Sivasspor savunmasının arkasına kaçan Baros bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak açıyı daraltan Atilla'dan döndü. 
42. dakikada Kadir'in ara pasında savunmanın arkasına sarkan Erman ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun, müsait durumda yaptığı vuruşta Ufuk meşin yuvarlağa kontrol ederek, kalesinde önemli bir tehlikeyi önledi. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.
İki takım da ikinci yarıya aynı 11’lerle başladı. 47’de Mehmet Nas’ın ortasında kale önünde Cerny topa istediği gibi vuramayınca konuk takım golden oldu. Ancak bir dakika sonra gol geldi.
Yine sağdan gelen ortayı arka direkte Cerny indirdi, Erman bomboş pozisyonda, kale sahasından sert vurdu. Ufuk’un yapabilecek bir şeyi yoktu.
Fatih Terim oyuna Emre Çolak ve Sercan Yıldırım’ı alarak hücum hattını kuvvetlendirdi. Sivasspor hiç çekingen değildi. 70. dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran konuk takım, 79’da çok adamla geldi ancak Galatasaray savunması çabuk geriye döndü.
picture

milan baros, galatasaray, sivasspor, 2012

Görsel kaynağı: AA

81’de Baros ceza yayında topu göğsüyle düzeltti, sağ ayağıyla vurduğu vole direği sıyırarak auta çıktı. 89’da Eneramo kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Ufuk’un üzerine vurdu.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Sivasspor, Galatasaray’ı eleyerek Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam