Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'ye Bayburt'ta atlı karşılama

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/12/2014 - 16:47 GMT+2

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda deplasmanda 16 Aralık Salı günü Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesine, Bayburt'ta atlı karşılama yapılacak.

Fenerbahçe

Görsel kaynağı: Eurosport

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Hakan Kobal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın öğle saatlerinde uçakla Erzurum’a gelecek sarı-lacivertli kafileyi havalimanında yönetim kurulu olarak çiçeklerle karşılayacaklarını söyledi.
Daha sonra il sınırındaki Kop Dağı’nda taraftarların sarı-lacivertli takımı karşılayacağını ifade eden Kobal, "Şehrin girişinde de atlı ciritçiler karşılama yapacak. Daha sonra davul zurna eşliğinde konakladıkları otele Fenerbahçe’yi bırakacağız" dedi.
Fenerbahçe’de futbol takımı hariç, yönetici kafilesinde yaklaşık 40 kişinin bulunacağını anlatan Kobal, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın kente gelip gelmeyeceğinin ise henüz netleşmediğini ifade etti.
2 atlı spor kulübü karşılayacak
Bayburt Atlı Spor Kulübü Kaptanı Şahin Köprücü ise kendileri ve Bayburt Üniversitesi Atlı Spor Kulübü’nün şehir girişinde sarı-lacivertli takımı karşılayacağını belirtti.
Köprücü, Fenerbahçe kafilesine misafirperverlik örneği göstereceklerini dile getirerek, "İki atlı spor takımı olarak ortaklaşa bir program hazırladık. Bayburt şehir girişinde 6’şar atla olmak üzere 12 at ile bir karşılama yapacağız" diye konuştu.
Sarı-lacivertli takıma güzel bir karşılama yapacaklarını vurgulayan Köprücü, şöyle konuştu:
"İnşallah hayırlısıyla gelirler, güzel bir maç olur. İyi oynayan kazansın, dostluk kazansın. Bayburt’u da Fenerbahçe’yi de seviyoruz. Birinci takımımız Bayburt, ikinci takımımız Fenerbahçe. Hepsini çok seviyoruz. ’Hoşgeldin’ deyip fotoğraf çekilebilirsek ne mutlu bize."
"Murathan" adlı atını yarınki karşılama için hazırlayan Köprücü, maç için özel olarak tasarlanan "Bayburt Kulübü ile Fenerbahçe’nin isimleri ve renklerinin bulunduğu kaşkol ile poz verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam