Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kartal'ın rakibi Stoke

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/09/2011 - 09:37 GMT+3

Carvalhal, Stoke City’yi analiz etmek için gecesini gündüzüne kattı. Peter Crouch’a özel önlem geliyor. Guti, akşamki maçta tribünde olacağını söyledi. Quaresma ve Simao’yla özel görüşme! Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

beşiktaş, ankaragücü, quaresma, ismail, egemen, mehmet aurelio, simao, fernandes, toplu takım

Görsel kaynağı: AA

HÜRRİYET: Susturun
Peter Crouch: “Beşiktaş’ı farklı yenebiliriz” Menajerleri Pulis: “Türkiye Avrupa’da değil.” Bu akşam Avrupa Ligi’nde Stoke City’ye konuk olacak Beşiktaş’tan, 101 desibellik rekorları ile İngiltere’nin en gürültücü taraftarını ve açıklamaları ile gürültü yapan Crouch ile Pulis’i susturmasını bekliyoruz.
“Beşiktaş’ın futbolcusuyum” İspanya’daki bazı işlerinin olduğunu söyleyerek dün Madrid’e giden Guti, kendisinin hâlâ siyah-beyazlı takımın bir parçası olduğunu belirtti.
“Stoke’a şans tanımayacağız” İngiliz ekibinin duran toplardaki etkinliğini çok iyi bildiklerini kaydeden Carvalhal, “Onların güçlü yanlarını etkisiz hale getireceğiz” dedi.
SABAH: Aman taca çıkmayalım
Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, Stoke City maçında rakiplerinin yan toplarına, kornerlerine ve özellikle taç atışlarına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.
HABERTÜRK SPOR: Ben Aziz Yıldırım’ı değil Fenerbahçe’yi düşünüyorum
Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla yasanın değişmesi için siyasilerden destek isteyen Beşiktaş’ın patronu, “Beni şahıslar ilgilendirmiyor. Ben Fenerbahçe ve diğerlerinin iyiliğini istiyorum” dedi.
“Quaresma ve Simao ile özel görüşme” Carlos Carvalhal, kanatların hakimi Simao ve Quaresma ile özel bir görüşme yaptı. Portekizli oyuncunun vatandaşlarına, “Sizden defansa da yardım etmenizi istiyorum. İleriye gidip öyle beklemeyin. Arkanızı çok boş bırakmayın. Kendi sahamızda olsa rahat hareket edebilirsiniz ama İngiltere’de farklı oynamalısınız. Sizden daha çok özverili mücadele bekliyorum” dediği öğrenildi.
“Taçlara özel önlem” Beşiktaş’ın hocası Carvalhal rakip Stoke olunca bir başka tehlikeye daha dikkat çekti: Rory Delap’in uzun taçları sıkıntı yaratabilir. Bunu önlemek için özel çalışmalar yaptık.
FANATİK: FIFA’dan şok inceleme
Quaresma başta olmak üzere Beşiktaş’a tam yedi yabancı oyuncu getiren menajer Jorge Mendes, FIFA tarafından araştırmaya alındı. Portekizli menajer suçlu bulunursa, siyah-beyazlı kulübe transfer yasağı gelebilir!
“Şafak söktü av vakti” Avrupa Ligi macerasına Maccabi galibiyetiyle başlayan Kartal, bu gece İngiltere semalarında kanat çırpacak. Ada’ya son seferinde Manchester United’ı yıkan Beşiktaş, bu kez Stoke City’ye karşı zafer arayacak.
“Takım maça Guti evine” Stoke City maçı için Beşiktaş dün İngiltere’nin yolunu tuttu. Ancak Carvalhal’ın yine kadroya almadığı İspanyol yıldız Guti Hernandez’in rotası başkaydı. Kaptan, özel işleri nedeniyle ülkesine uçtu.
“Edu: Yabancı değilim!” Brezilyalı yıldız çok iddialı: Şampiyonlar Ligi’nde daha önce Inter’e iki gol attım. Buraların yabancısı değilim. Aynı başarıyı Beşiktaş formasıyla da tekrarlamak istiyorum.
MİLLİYET: Kobe’ye ret
Beşiktaş Milangaz’ın uzun süredir renklerine katmak için uğraştığı Kobe Bryant, Türkiye ziyaretinden sonra fikrini değiştirdi. Yıldız oyuncu, kulübe, “750 bin dolara gelirim” diye haber gönderdi. Ancak siyah-beyazlılar, kabul etmedi.
VATAN: Tek amaç galibiyet
Beşiktaş’ın Portekizli hocası Carvalhal, Stoke City maçı öncesinde iddialı konuştu: Üst üste dört maç kazandık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz çok güçlü ve formda. Ayrıca İngiltere tabii ki zor bir deplasman ancak bizi zafere götürecek planlar yapacağız.”
“Stoke maçına gideceğim” Guti kadroda yok ama Beşiktaş’ı İngiltere’de yalnız bırakmayacak. Dün ülkesi İspanya’ya giden tecrübeli maestro, havaalanında “Evimde bazı işlerim var. Onları halledip maç için İngiltere’ye geçeceğim” dedi.
AKŞAM
“7 saat ‘Stok’e yaptı” Carvalhal, Avrupa Ligi’ndeki rakibini analiz etmek için gecesini gündüzüne kattı. İmha planını Stoke City’nin ManU’yla 1-1 berabere kaldığı maç üzerine kuran Portekizli uzun top ustası İngilizler’in şifresini kırdı. Tüm topları Crouch’a şişiren Stoke’a karşı plan hazır. Carvalhal’in düşüncesi topu yerde tutmak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam