Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ael limassol fenerbahce

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 26/09/2012 - 21:32 GMT+3

Güney Kıbrıs Cumhurbaşkanı Demetris Christofias, AEL Limassol–Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu. Christofias, "Fenerbahçeli futbolcuların güvenlik açısından en ufak endişesi olmasın" dedi.

AEL Limassol tarartar

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Hürriyet Gazetesi'nden Razi Canikligil'e konuşan Christofias, AEL Limasol ile Fenerbahçe arasında 25 Ekim’de Güney Kıbrıs'ta oynanacak karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.
Adaya gelecek olan Fenerbahçe’nin AEL Limassol ile maçını izleyeceğini söyleyen Christofias, “Fenerbahçeli futbolcuların güvenlik açısından hiçbir endişesi olmasın. Fenerbahçe’nin güvenliğini güvenlik altına alacağız. Bu sadece bir futbol maçı. Ve sadece bir spor müsabakası görmek istiyoruz.” dedi.
“Eroğlu’nu davet ettim”
Fenerbahçe’yi en iyi dileklerle ağırlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Christofias, maçı birlikte izlemek için Derviş Eroğlu’nu da davet ettiğini, ancak daha bir cevap alamadığını belirterek şu ifadeleri kullandı; “ Geleceğini sanmıyorum. Ben davet ettim. Ben oyun oynamak istemiyorum. Bu maçın bir spor olayı olduğunu düşünerek herkesin iki takım oyuncularına da saygı göstermesi gerektiğine ve karşılaşmanın barış içinde geçeceğine eminim.”
Geçmişte oynanan ve özellikle basketbol maçlarında yaşanan acı tecrübelerinin bulunduğunu da hatırlatan Christofias, karşılaşma için her türlü güvenlik önlemini alacaklarını, Fenerbahçeli futbolcuların hiçbir kaygısı olmamamsı gerektiğini sözlerine ekledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam