Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avrupa Ligi - Jorge Jesus: Kariyerimin en önemli anı değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/05/2013 - 19:05 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Benfica'da teknik direktör Jorge Jesus basın toplantısı düzenledi.

Jorge Jesus - Benfica

Görsel kaynağı: Reuters

Jesus son antrenmandan önce yapılan toplantıda şunları kaydetti:
“Açıkçası Fenerbahçe’nin eksikleri bizi ilgilendirmiyor. Kendi takımımıza bakıyoruz. 1-0'lık dezavantaj var. Ama tecrübemizle bunun üstesinden gelebiliriz. Kendimize güveniyoruz. Taraftar stadı doldurursa turu geçeceğimize inanıyoruz.
"Gaitan’ın durumu son antrenmandan sonra belli olacak. Fenerbahçe’nin gücünü iyi biliyoruz. Deplasmanlarda iyi oynuyorlar. Ancak biz de evimizde çok iyi bir takımız. Bu yüzden turu geçeceğimize inanıyorum.
"Kariyerimin en önemli anı değil. Benfica için de değil. Biz zaten sezon başında kupayı hedeflemiştik. Bir maç kaldı. Yarı final de iyi ama o tek maçı kazanıp finale gitmek istiyoruz. Bu zamana kadar Avrupa’da çok maç oynadık. Gerekli tecrübeye sahibiz. Bu yüzden de gergin değiliz. Ama üzerimizde bir sorumluluk var. Oyuncularımın çok heyecanlanmayıp üzerlerine düşeni yapacağına inanıyorum.
"Yarın herhangi bir değişiklik yapmayacağım. Fenerbahçe'nin eksikleri üzerine değişiklik yapmayacağım. Aynı sistemle oynayacağız.
"Taraftarın desteğiyle ilgili şüphemiz olmadı ama ortada olan maçlarda onların desteğiyle çok maç kazandık. Bu yüzden onları desteğe çağırdım.
"Lig şampiyonluğu öncelikli bir hedef ama kesinlikle Avrupa Ligi şampiyonluğundan daha önemli değil."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam