Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

UEFA Avrupa Ligi - Löw: Fenerbahçe kupayı alabilir

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/04/2013 - 09:02 GMT+3

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, “Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Orada biraz daha zamanım olmasını çok isterdim” dedi.

Joachim Löw

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray – Real Madrid maçını izlemek için İstanbul’a gelen Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Sabah Gazetesi’ne röportaj verdi.
Türkiye’de tekrar çalışmak istediğini söyleyen Löw, “Ama şu anda çok önemli bir görevim var. Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Orada biraz daha zamanımın olmasını çok isterdim. Birkaç tane iyi futbolcumuz vardı. İyi bir yoldaydık. İyi bir takım olmamız için zamana ihtiyacımız vardı” dedi.
Eski takımının UEFA Avrupa Ligi’ndeki şansını da değerlendiren Alman teknik adam, Fenerbahçe’nin yarı finale kalması halinde kupayı alabileceğini söyledi.
“Sneijder ve Drogba transferlerine şaşırdım”
Galatasaray’ın yaptığı ses getiren transferlere de değinen Joachimn Löw, “İkisi de çok önemli futbolcular. Avrupa'nın diğer ülkelerinden de teklifler alan futbolcuları G.Saray'ın kadrosuna katması elbette güzel bir olay. Bazıları için ses getiren, şaşırtıcı sürpriz transferler olabilir bunlar” diye konuştu.
Löw, sorulan bir soru üzerine ise dünyadaki en Türk futbolcunun Arda Turan, Türkiye’de ise Burak Yılmaz olduğunu belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam