Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Legia Varşova:0 Trabzonspor:2 UEFA Avrupa Ligi J Grubu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/11/2013 - 23:56 GMT+2

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Trabzonspor, deplasmanda Legia Varşova ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili takım deplasmanda 2-0 kazandı.

Trabzonspor oyuncusu Florent Malouda ve takım arkadaşlarının gol sevinci

Görsel kaynağı: Reuters

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, deplasmanda Legia Varşova ile karşılaştı. Bordo mavililer karşılaşmanın il yarısında tutuk bir futbol sergiledi. Rakip kaleye gitmekte zorlanan Trabzonspor, kalesinde de pozisyonlar gördü. Legia Varşova'nın bir golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Karadeniz ekibi karşılaşmanın 2. devresine farklı bir oyun tarzı ile başladı.
Rakibinin üzerine gitmeye çalışan Trabzonspor, rakip kalede pozisyonlar yakalamaya başladı. Karşılaşmanın 51. dakikasında Bamba'nın yerine Giray oyuna dahil oldu. Daha sonra maçın ilk yarısında sakatlanan ancak sekerek oyuna devam eden Onur, 53. dakikada yerini Zeki'ye bıraktı. Bu değişikliklere rağmen Trabzonspor golü isteyen arzusundan uzaklaşmadı. Maçın 71. dakikasında Dosa Junior kendi kalesine topu gönderdi ve Trabzonspor 1-0 öne geçti.
Trabzonspor daha sonra ataklarını arttırdı. Malouda'nın pasında düzgün bir vuruş yapan Olcan Adın skoru 2-0'a getirdi. Bordo mavili takım bu skor sonucunda puanını 10'a çıkardı ve 4. maçlar sonunda 10 puana ulaştı. Karadeniz ekibi böylelikle UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı neredeyse garantiledi. Bordo mavilileri takip eden Lazio'nun 8 Apollon Limassol'un ise 4 puanı bulunuyor. Bordo mavililer sahasında oynayacağı Apollon Limassol karşısında sahadan 1 puanla ayrılması halinde gruptan çıakcak.
Trabzonspor, ünlü sanatçı Kazım Koyuncu'nun doğum gününde muhteşem bir zafer elde etti ve en güzel doğum günü hediyesini göndermiş oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam