Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta tur primi 200 bin Euro

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/02/2015 - 07:35 GMT+2

Beşiktaş'ta yönetim, Liverpool maçı öncesinde kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Fikret Orman

Görsel kaynağı: AA

Avrupa Ligi’nde İngiltere’deki ilk maçtan 1-0’lık skorla mağlup dönen Siyah-Beyazlılar’da yönetim, İngiliz temsilcisiyle bu akşam oynanacak mücadele öncesinde kesenin ağzını sonuna kadar açtı.
Başkan Fikret Orman’ın, oyuncuları bu mücadeleye motive etme adına, tur atlanması halinde kulübün kazanacağı bütün parayı, futbolculara dağıtma kararı aldığı öğrenildi. Zorlu mücadelede rakibini devirmek için çabalayacak olan Beşiktaş’ın yıldızları, rakiplerini devirip tur atlamaları halinde 200 bin Euro’yu (560 bin TL) paylaşacak.
picture

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Tam 7 oyuncu yok
Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Slaven Bilic, bu akşamki zorlu Liverpool karşılaşmasında tam 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Kara Kartal’da sakatlıkları süren; Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic ve Cenk Tosun, kritik rövanşta takımlarını yalnız bırakacak. Ek olarak kart cezalısı konumunda bulunan; Ramon Motta ve Ersan Gülüm de, Olimpiyat Stadı’ndaki mücadelede forma giyemeyecek. Öte yandan Beşiktaş’ın UEFA Listesi’nden çıkarılan Çek stoper Tomas Sivok da bu akşamki mücadelede görev yapamayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş