Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gökhan'ın durumu belirsiz

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 16/03/2016 - 10:53 GMT+2

UEFA Avrupa Ligi'nde Braga deplasmanında çeyrek final vizesi arayacak Fenerbahçe'de kritik maç öncesinde Gökhan Gönül belirsizliği devam ediyor.

Gökhan Gönül

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Akhisar Belediyespor, Braga ve Kayserispor maçlarında kaburgasında yaşadığı sakatlık nedeniyle yerini Şener' Özbayraklı'ya bırakan Gökhan Gönül takımla çalışmalara başladı. Ancak deneyimli oyuncunun Braga maçında oynayıp oynayamayacağı teknik heyetin maç saatinde vereceği kararın ardından netleşecek.
Diego'nun cezası bitti
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego, Avrupa kuplarındaki 3 maçlık cezasını tamamladığı için Braga karşısında forma giyebilecek. Celtic karşısında gördüğü kırmızı karttan sonra UEFA tarafından 3 maçla cezalandırılan Diego, Lokomotiv Moskova maçlarında ve ilk Braga karşılaşmasında forma giyememişti.
Tek eksik Markovic
Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Lazar Markovic ise bu maçta da takımını yalnız bırakacak.
3 futbolcu ceza sınırında
Sarı-lacivertlilerde 3 oyuncu, Avrupa'da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Fenerbahçe'de bu sezon gruplardan itibaren Avrupa'da ikişer sarı kartı bulunan Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Bruno Alves, bu maçta da sarı kart görmeleri durumunda, olası çeyrek finalde ilk karşılaşmada oynayamayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam