Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe evinde Rus takımlarına kaybetmiyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 22/02/2017 - 13:22 GMT+3

Krasnodar ile kritik bir maça çıkacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında karşılaştığı Rus takımlarına karşı evinde hiç mağlup olmadı.

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir (Ozan Tufan)

Görsel kaynağı: AA

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Krasnodar'ı konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımlarıyla 8. kez karşı karşıya gelecek.
Bugüne dek Rus takımlarıyla 7 kez karşı karşılaşan sarı-lacivertli takım, bu mücadelelerde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 8 gole engel olamadı.
İç sahada yaptığı 3 maçın ikisini kazanan, 1'inde de berabere kalan Fenerbahçe, Rus takımlarına karşı Kadıköy'de mağlubiyet yaşamadı.
İç sahada son 9 maçta mağlup olmadı
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 9 maçı kaybetmedi.
Bu sürede 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe, Kadıköy'de son olarak 17 Eylül 2015'te Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilmişti. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki son 7 Avrupa kupası maçını da kazanarak, rakiplerini evine puansız gönderdi.
Fenerbahçe, iç sahada yenilmeme serisi yakaladığı 9 müsabakada savunmasıyla ön plana çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 14 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde sadece 3 gol gördü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam