Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lyon - Beşiktaş: 2-1 (Ryan Babel, Corentin Tolisso, Jeremy Morel)

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 14/04/2017 - 00:49 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği Fransa deplasmanında Lyon'a 2-1 mağlup oldu.

Fabri

Görsel kaynağı: AA

Lyonlu yüzlerce seyircinin sahay girmesi sebebi ile yaklaşık 22.50'de başlayan karşılaşmada Beşiktaş uzun süre önde götürdüğü mücadelede bireysel olarak yapılan hataların devamında gelen goller ile maçı 2-1 mağlup tamamladı.
15. dakikada Anderson Talisca'nın pasında ceza sahasının sağından düzgün bir vuruş çıkaran Ryan Babel, Beşiktaş'ı öne geçirmeyi başardı. Siyah beyazlı ekip golden sonra da baskısını sürdürse de ilk yarı 0-1'lik skorla tamamlandı.
İkinci yarıya etkili başlayan taraf Lyon oldu. Fakat buna rağmen Beşiktaş uzun bir süre kalesini gole kapatmayı başardı. 83. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Talisca'nın uzaklaştıramadığı pozisyonda Corentin Tolisso skora dengeyi getirdi. Bundan hemen 74 saniye sonra sahalarda ender görülecek bir pozisyon yaşandı. Topa sahip olduğu sırada 3 Lyonlu rakipten baskı yiyen kaleci Fabri, ilk rakibine çalım atsa da topu ayağından çıkarmakta başarısız olunca Lyonlu Jeremy Morel topu kazanarak topu boş ağlara gönderdi: 2-1
Karşılaşmada rövanş mücadelesi 20 Nisan Perşembe günü Vodafone Arena'da oynanacak. Rövanşta 1-0'lık tek farklı ve her türlü iki farklı galibiyette tur atlayan taraf temsilcimiz Beşiktaş olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam