Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madridli Xabi Alonso UEFA Başkanı Platini'ye kızgın

Eurosport Türkiye

Güncellendi 13/08/2014 - 13:44 GMT+3

UEFA'nın cezasını değiştirmemesi nedeniyle Süper Kupası finalinde oynayamayan Xabi Alonso'nun, UEFA Başkanı Michel Platini'ye yüz ifadesiyle polemik konusu oldu.

Xabi Alonso Michael Platini'ye tepkisini böyle gösterdi

Görsel kaynağı: Eurosport

Cezası nedeniyle UEFA Süper Kupası'nda forma giyemeyen Real Madridli futbolcu Xabi Alonso'nun, UEFA Başkanı Michel Platini'ye sitem amaçlı takındığı yüz ifadesi, İspanya'da polemiğe yol açtı.
Sevilla karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle kupayı kazanan Real Madrid'te, madalya töreni sırasında şeref tribününde en çok konuşulan isim Xabi Alonso idi. Alonso'nun, Platini'nin elinden madalyasını aldığı sırada soğuk bir yüz ifadesiyle kafasını sağa sola çevirip sitemini göstermesi, İspanyol medyasında öne çıkan ifadelerden biri oldu. Ancak Alonso madalyayı aldıktan sonra Platini'nin gülümsemesine aynı şekilde karşılık veriyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde maçın son dakikasında gelen beraberlik golü üzerine tribünden sahaya atlayıp takım arkadaşlarının gol sevincini paylaşan Xabi Alonso, bu hareketinden dolayı 1 maç ceza almıştı.
Real Madrid Kulübü, Alonso'nun UEFA Süper Kupası maçında oynaması için UEFA Tahkim Kurulu'na başvurmuş, cezanın paraya dönüştürülmesi ya da "daha adil olabileceği" gerekçesiyle bir Şampiyonlar Ligi maçında geçerli sayılmasını talep etmişti. Real Madrid Kulübü'nün başvurusu ise UEFA'ca reddedilmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam