Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Unai Emery: Şu anda futbolumuzun en üst seviyesindeyiz

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/08/2015 - 20:28 GMT+3

Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery, Barcelona ile karşılaşacakları UEFA Süper Kupa maçında Katalan ekibinin favori olduğunu ancak kupayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İspanyol takımları Sevilla ve Barcelona arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanacak UEFA Süper Kupa maçı öncesinde Sevilla takımı Boris Paichadze Dinamo Arena'da son antremanını yaptı.

Görsel kaynağı: Eurosport

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki Boris Paichadze Dinamo Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Emery, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "Yarın favori olan büyük bir takıma karşı oynayacağız. Şu anda futbolumuzun en üst seviyesindeyiz. Yarın da güçlü olduğumuz taraflara yoğunlaşarak bu maçı kazanmaya çalışacağız. Bu maçın sonucunu, Barcelona'nın ne yapacağından çok Sevilla'nın ne yapacağı belirleyecek. Burada olmayı hak ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Neymar'ın karşılaşmada forma giyemeyecek olmasını da değerlendiren Emery, "Neymar gibi oyuncuların yokluğu, tabii ki bir eksik ama böyle büyük takımlarda başta Pedro olmak üzere onların yerini doldurabilecek birçok isim var. Barcelona, Neymar ile çok iyi bir takım ama Neymar olmadan da iyi bir takım olduklarını söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.
Barcelona'nın oyunun birçok alanında kendilerinden iyi olduğunu kabul eden Sevilla'nın İspanyol çalıştırıcısı, "Zayıf noktalarına odaklanmaya çalışacağız. Barcelona ile oynarken en iyi performansınızı sahaya yansıtmalısınız. Onlara karşı koyabilecek, oyunu lehimize çevirebilecek kaliteli futbolculara sahibiz" değerlendirmesinde bulundu.
Sevilla kaptanı Coke, kadrolarında geçen yıla oranla büyük değişiklik yaşandığını ifade ederek, "Rakibimizin kadrosunda birbirleriyle oynamaya alışık, tecrübeli isimler var ancak Sevilla, büyük takımlara karşı daha iyi oynayan bir ekip" diye konuştu.
Endülüs ekibinin tecrübeli oyuncusu Jose Antonio Reyes ise iyi bir oyun sergileyerek maçı kazanmak istediklerini kaydederek, "Dünyanın en iyi takımlarından Barcelona ile oynayacağız. Yine de kazanma şansımızın yarı yarıya olduğunu düşünüyorum. Barcelona'nın ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz ancak tek bir maç ve her şey olabilir" şeklinde görüş belirtti.
Sevilla hazırlıklarını tamamladı
Sevilla, basın toplantısının ardından teknik direktör Unai Emery yönetiminde Boris Paichadze Dinamo Arena'da son antrenmanına çıktı.
İspanyol temsilcisinde sakatlığı geçen İtalyan golcü Ciro Immobile son antrenmanda yer aldı. Arjantinli savunmacı Nicolas Pareja ve yaz döneminde takıma katılan transferlerden Fransız orta saha oyuncusu Steven N'Zonzi ise sakatlıkları nedeniyle kupa maçında Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek.
Barcelona ile Sevilla arasındaki UEFA Süper Kupa maçı yarın TSİ 21.45'te başlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam