Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wenger'den yaylım ateşi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/02/2012 - 11:28 GMT+2

Arsenal'in Fransız teknik direktörü Arsene Wenger, 4-0 mağlup oldukları Milan maçında takımının neredeyse sahada olmadığını söyledi.

2011-12 Champions League Arsenal Arsene Wenger

Görsel kaynağı: Reuters

Hezimet sonrası Sky Sports'a demeç veren Wenger, "Böyle bir performansı kabullenmek çok zor. Yenilgi bazen iyi oynasanız da gelebilir ama defansif ve özellikle ofansif açıdan takım halinde çok kötüydük. Yenilirken oyunun içinde değildik. Bu büyük bir şok" şeklinde konuştu.
Takımının savunma performansından büyük endişe duyduğunu ifade eden Fransız teknik adam, "Aynı sorunları tekrar tekrar yaşadık. Havadan gelen toplarda sorun yaşadık, oyunu okuyamadık ve ikili mücadelelerde hep yenildik. Bütün gece başı başına bir sorun" dedi.
Acılarını içine gömüp ikinci maç için toparlanmaları gerektiğini söyleyen Wenger, "Artık tur şansımız mucizelere kaldı ama en azından kendi sahamızda iyi bir oyun ortaya koymamız gerek" diyerek ümitlerinin azaldığını da söyledi.
62 yaşındaki hoca, ikinci goldeki ofsayt tartışmalarının yanı sıra verilen penaltıyla ilgili sorulan soruya ise bu pozisyonlarda hakemle aynı fikirde olmamasına karşın sonuç için sorumluluğun kendilerine ait olduğunu söylerek sözleirne son verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam