Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lee ve Maguire devam dedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/03/2012 - 14:30 GMT+3

Snooker'da takvimin son turnuvalarından Çin Açık'ta çeyrek final heyecanı başladı. Ronnie O'Sullivan'ı 5-4 yenen Stephen Maguire ve Judd Trump'ı 5-3'le geçen Stephen Lee yarı finale yükseldi.

ronnie o'sullivan and stephen maguire 2012 china open

Görsel kaynağı: facebook

Dün oldukça iyi bir performans göstererek Mark Willams'ı 5-1'lik frameler sonunda geçen Ronnie O'Sullivan, Stephen Maguire ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta Maguire 4-3 öne geçti, ancak Roket'in yanıtı gecikmedi.
Karar frame'inde Maguire, şansının da yardımıyla durumu 5-4'e getirdi ve yarı final biletini cebine koydu.
Diğer maçta ise geçen yılın şampiyonu Judd Trump, Stephen Lee ile karşı karşıya geldi. 2-2'lik eşitlikten sonra Lee vites arttırdı ve farkı 4-2'ye getirdi. Trump direnç göstermeye çalışsa da, Lee maçı bırakmadı ve karşılaşmayı 5-3 kazanarak Maguire'in rakibi olmayı başardı.
Favorilerin elendiği günün ilk seansın böyle sona erdi. Neil Roberston - Peter Ebdon ve Ding Junhui - Ali Carter arasında oynanacak olan diğer çeyrek finaller saat 14:30'da başlayacak.
Bu iki mücadele Eurosport.com Türkiye'den canlı skorla yayınlanacak. Bununla birlikte naklen Eurosport kanalından da izleyicilerle buluşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam