Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Selby emin adımlarla

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/02/2012 - 08:24 GMT+2

Galler Açık’ta dünya sıralamasının bir numarası Mark Selby, yarı finalde karşılaştığı Ronnie O’Sullivan’ı 6-2 yenerek finale çıkan isim oldu. Selby finalde Ding Junhui ile karşılaşacak.

mark selby 3

Görsel kaynağı: Eurosport

Kariyerinin ilk sıralama turnuvası zaferini 2008 yılında Galler’de yaşayan Mark Selby ile German Masters’dan bu yana müthiş bir grafik yakalayan Ronnie O’Sullivan finale çıkmak için karşı karşıya geldi. Dört yıl önce kazandığı zaferi tekrarlamak isteyen Selby, Ronnie O’Sullivan’ı 6-2 yenerek hedefine bir adım daha yaklaştı.
Beklenenden düşük tempoda başlayan maç sonuna kadar aynı seviyede devam etti. İlk seansta kontrolü elinde tutmayı başaran Mark Selby’ye cevap vermekte zorlanmayan O’Sullivan rakibinin fark açmasına izin vermedi. Karşılıklı alınan frame’lerle durum 2-2 oldu ve seans arasına bu skorla gidildi. Seans arasından sonra salona bambaşka bir Ronnie O’Sullivan geri gelmişti. Dikkatini toplayıp oyuna tam anlamıyla dönemeyen Ronnie, güvenli vuruşlarda çok fazla hata yaptı. Rakibinin basit hataları karşısında maçın başından beri sağladığı kontrolü korumayı başaran Selby, dört frame üst üste alarak maçı kazandı ve finale çıkmayı başardı.
Mark Selby finalde, Shaun Murphy’yi 6-2 ile geçen Ding Junhui ile karşılaşacak.
17 frame üzerinden oynanacak final mücadelesini, 15.00 ve 21.00 saatlerinde başlayacak iki seans halinde, Eurosport ekranlarından takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam