Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Neil doludizgin

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 21/01/2012 - 11:38 GMT+2

The Masters'da oynanan son çeyrek final mücadeleleri sonunda Neil Robertson ve Shaun Murphy yarı finale çıkan isimler oldular.

neil robertson 2012 masters

Görsel kaynağı: AFP

Geçen sezon gösterdiği düşük performanstan sonra bu sezon tekrar yükselişe geçen Avusturalyalı Neil Robertson, bu turnuvada geçen sene çeyrek finalde Mark Allen'a elenmişti. Yarı finale çıkmak için dünya iki numarası Mark Williams ile eşleşen gelen genç snookercı maça hızlı başlayan taraftı. Seans arasına 3-1 ajantajı ile giren Robertson, döndükten sonra da Williams'ın almaya çok yaklaştığı frame'leri geriden gelerek alıp, rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve maçı 6-4 kazanarak yarı finale çıktı. 

Neil Robertson yarı finalde, geçen sezon karşılaştıkları beş maçın dördündünde yenmeyi başaramadığı genç yetenek Judd Trump ile oynayacak. 

Günün ikinci maçında ise sezonun iki formda ismi Shaun Murphy ve Mark Selby karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen Murphy maçı 6-2 kazandı ve yarı finale adını yazdırmayı başardı. Maçın yedinci frame'inde bir maksimum seri denemesi yapan Mark Selby bunu başaramadı ve 112'de kaldı. Murphy'nin finale çıkabilmek için mücadele edeceği isim ise tecrübeli ıstaka John Higgins.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam