Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

2011 böyle geçti: Snooker

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/12/2011 - 12:48 GMT+2

Bugün günlerden snooker! “Değişim” kelimesinin ana tema olduğu 2011 Snooker takviminde Eurosport.com ekibi sezon genelini sizler için değerlendirdi.

ronnie higgins hearn

Görsel kaynağı: Reuters

Barry Hearn’ün kontrolü devralmasının ardından önemli yeniliklerin gerçekleştiği Snooker’da yeni bir döneme yelken açtık. Geçtiğimiz yıl Higgins’in skandalıyla sarsılan oyunun itibarı, İskoç oyuncunun aklanmasıyla nispeten eski hâline döndü. Bu süreçte takvimde öne çıkan isimler “harika çocuk” Luca Brecel ve turu domine eden Judd Trump olurken, sporun en büyük süperstarı Ronnie O’Sullivan’ın düşüşü ise gözlerden kaçmamıştı.
Eurosport.com Türkiye ekibi olarak snooker'da 2011 sezonunu oyuncu profilleri, fotoğraflar ve videolar ile analiz ettik.
Barry Hearn'ün devrimi
Barry Hearn’ün koltuktaki etkinliği, kurallardaki önemli değişiklikler ve takvime eklenen yeni turnuvalar. Snooker için devrim niteliğinde geçen 2011 yılını Uğur Ozan Sulak değerlendirdi.
picture

Ronnie O'Sullivan and Barry Hearn

Görsel kaynağı: Eurosport

Karanlıktan aydınlığa
Ortaya çıkan şike skandalı sonrası kariyer anlamında zor günler geçiren John Higgins artık o günleri atlattığını söylüyor. Wishaw Büyücüsü'nün yeniden ayağa kalkışını Emir Cihan yazdı.
picture

john higgins

Görsel kaynağı: Reuters

Bu sezonu unutmalı
Büyük bir kesime göre tarihin en yetenekli oyuncusu olarak nitelendirilen Ronnie O'Sullivan, kariyerinin en kötü sezonunu geride bıraktı. Roket'in 2011 macerasını sizler için değerlendirdik.
picture

2010-2011 Snooker Power-Snooker Ronnie O'Sullivan

Görsel kaynağı: Eurosport

Bir yıldız doğuyor
2011 yılında snookerseverler olarak yeni bir şampiyonun doğuşuna şahit olduk. Snookerın artık hiçbir şeyden korkmayan, heyecan dolu yeni bir yıldızı var: Judd Trump! Esra Altunkaya yeni yıldızı inceledi.
picture

Judd Trump

Görsel kaynağı: Reuters

Altın Luca
Snooker'da alt jenerasyonun en önemli yıldız adaylarından, 1995 doğumlu harika çocuk Luca Brecel'i Uğur Ozan Sulak yazdı.
picture

luca brecel belgium

Görsel kaynağı: From Official Website

FOTO GALERİ:
Snooker'da 2011 Şampiyonları... Turnuvalarda kimler zafere ulaştı! GÖZ ATIN!
VİDEOLAR:
Ding Junhui'den inanılmaz bir hata! İZLEYİN!
Judd Trump'dan etkileyici bitiriş! İZLEYİN!
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam