Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Serena Williams Li Na'yı eleyerek finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/09/2013 - 02:05 GMT+3

ABD'li tenisçi Serena Williams, son şampiyon olarak mücadele ettiği Amerika Açık yarı finalinde Li Na'yı saf dışı bıraktı.

Serena Williams, amerika açık 2013

Görsel kaynağı: Reuters

Beşinci Amerika Açık şampiyonluğunun peşinde olan dünya bir numarası Serena Williams, final yolunda dünya altı numarası Li Na ile karşılaştı.
İlk sette rakibine oyun alma şansı tanımayan ABD'li seti 6-0 ile hanesine yazdırdı. İkinci sette ise kortta biraz daha toparlanmış bir Li Na vardı. Çinli tenisçi ikinci oyunda rakibinin servisini kırmayı başardı fakat bu üstünlüğünü koruyamadı.
İkinci setin sekizinci oyunu ise müthiş bir heyecana sahne oldu. Çinli tenisçi, 5-2 geride iken 14 dakika süren ve 8 kez beraberliğe giden oyunda 6 maç puanı savunduysa da bu çabası maçı çevirmesine yeterli olmadı. Bir sonraki servis oyununu alan Serena, maçtan 6-0/6-3'lük setlerle galip ayrıldı
Kariyerinin yedinci Amerika Açık finaline çıkmayı başaran Serena Williams, diğer yarı final maçında Flavia Pennetta'yı eleyen dünya iki numarası Victoria Azarenka ile kozlarını paylaşacak.
İkili geçen sene de Amerika Açık finalinde karşı karşıya gelmiş, ABD'li tenisçi maçtan 6-2/2-6/7-5 galip ayrılıp kupaya uzanmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam