Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Üçüncü gün: Neler dediler?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/01/2011 - 23:08 GMT+2

Melbourne Park’ta geride kalan üçüncü günü oyuncular kendileri adına basın toplantılarında işte böyle değerlendirdiler…

Andy Roddick

Görsel kaynağı: AFP

Kei Nishikori: “Chennai’de iyi başladım yıla. Bugün de bir başka iyi bir maç oynadım. Bu tip maçları kazanmak, iyi oyuncuları yenmek bana özgüven veriyor. Şimdilik hedefim yapabileceğim en kısa süre içerisinde ilk 50’ye ulaşmak. Ve bence bu eğer sağlıklı kalmayı ve iyi oynamayı başarabilirsem yakında olacak bir şey.”
Andy Roddick: “İyi bir maç oynadı rakibim. Oyun planını çok güzel şekilde korta yansıttı. Puanları uzatmamaya çalıştı. Sürekli yüksek riskle oynadı ve ilk sette de yüksek oranda aldığı risklerde başarılı oldu. Dolayısıyla özellikle maçın başlarında çok da rahat değildim… Topa iyi vurduğumu hissediyorum ve iyi servis atıyorum. Maçı servisimle kontrol ediyorum. Bu benim için iyi bir şey.”
Fernando Verdasco: “2-0’den geri gelerek ve maç puanları kurtararak kazanmak çok önemli. Benim için çok pozitif bir galibiyet oldu… İyi ve agresif oynuyordu. Ben de biraz daha agresif olmaya çalıştım servisim ve forehand’im ile. Bugün kaybetmeye çok yakındım ama mücadeleyi bırakmadım. Mental yapım bugünkü maçı döndürmemde en kilit noktaydı… Bir dahaki turda oynayacağım rakibim Nishikori ile çok defa antrenman yaptım. Çok hızlı bir oyuncu ve ayaklarını çok hızlı hareket ettiriyor. Brad Gilbert ile çalışmaya başladı ve iyi başladığı bir yılda gittikçe kendine olan güveni artıyor. Bugünkü gibi agresif olmayı, iyi servis atmayı deneyip sonuna kadar kazanmak için savaşacağım.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam