Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hoş geldiniz...

N. Djokovic karşı A. Murray | Avustralya Açık
Men's Singles | Final | 27.01.2013 | Melbourne
Tamamlandı
N. Djokovic (2)
62
77
6
6

A. Murray (3)
77
63
3
2
Canlı
Canlı Gelişmeler

Üst üste üç kez Avustralya Açık şampiyonu oluyor Djokovic. Bunu yapan ilk tenisçi Açık Çağ'da.
Live comment icon
Murray'nin topu filede şampiyon Djokovic!!!
Üst üste puanlar Nole'den VE MAÇ PUANI!
Nole'nin smacı az kalsın filede kalıyordu. Şans yardımcı. 15-30.
İlk iki puan Murray'nin. Neler ouyor?
5-2
Murray üzerine düşeni yaptı sıradaki hedefi maç boyunca yapamadığını yapıp Novak'ın servisini kırmak. Yapamazsa kupa da uzakta kalacak.
5-1
Murray biraz adım attı. İki puan arka arkaya alarak 0-30'u buldu ama Novak bırakacak gibi değil. Arka arkaya dört puan! Ve oyun Djokovic'in.
4-1
Live comment icon
Oyun biraz daha zevkli olmaya başladı. Djokovic yine servis kırma puanları buldu ama Murray direndi. Ancak bir daha servis kırma şansı veren Murray, çift hata yaptı ve bir kez daha servisini kırdırdı.
3-1
Djokovic kırdığı servisin arkasında durdu servis oyununu kazanarak.
2-1
Live comment icon
Bu sefer servis kırma puanlarını yakalayan Djokovic oldu. Üst üste iki servis kırma puanı! İlkini canavarvari bir servisle çeviren Murray, ralliye giren bir sonraki puanda backhand'de hatayı yaptı. Djokovic avantajı elinde geçirdi.
1-1
Murray ilk iki puanı almayı başardığı servis oyununda 30-40'ta bir servis kırma şansı buldu. Djokovic büyük servislerle bu oyunu da kazandı. Murray en azından denemeye başladı.
0-1
Djokovic son 1 saatte oyununu oldukça yükseltti. Murray'nin servis oyununda 0-30 geriye düştü. Murray servis kırdırmanın maçtan düşmek olacağını biliyor ve üst üste puanlar ile oyuna tutundu.
6-3
Live comment icon
Sıfıra karşı servis oyununu kazanan Djokovic şimdi setlerde 2-1 öne geçti.
5-3
Live comment icon
Çok uzun bir rallinin ardından ilk puanı alan Djokovic oldu. Sonrasında file önüne çıkarak Murray'yi hataya zorladı. 0-30. İkinci servise düşen Murray'ye iyi bir cevap. 0-40. Biraz rahatlayınca hatalar arka arkaya geldi Djokovic'ten. 30-40. Murray'nin topu fileden sekip dışarı çıkıyor. Servis kırdı Djokovic.
4-3
İki raket de servis oyunlarını kazanmaya devam ediyor. Maç başlayalı yaklaşık üç saat oldu. Oyun namına değişen hiçbir şey yok.
3-2
Djokovic ilk puanı rakibine kaptırsa da sonrasında etkili servislerle sonuca gitti.
2-2
Djokovic ilk iki puanı aldı. Sonrasında Murray'den bir diriliş mi gelecek derken Djokovic etkili servislerle oyuna tutundu. Ardından Murray'den sıfıra karşı kazanılan bir servis oyunu.
1-1
Maç hızlanmaya başladı. Murray'den de iyi bir servis oyunu geldi.
1-0
Djokovic aldığı bu setle maça ortak olarak seviyesini yükseltmeyi başardı. Bu sete iyi bir servis oyunuyla girdi Sırp tenisçi.
Murray'nin sağ ayağına bir tedavi uygulanıyor şu anda. Djokovic sıcak kalmak için açma germe yapıyor.