Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kadınlarda ilk yarı final belli oldu: Ash Barty - Sofia Kenin

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/01/2020 - 11:19 GMT+3

Avustralya Açık’ta çeyrek final maçları bugün itibariyle oynanmaya başladı. Kadınlardaki iki çeyrek final maçının ardından ilk yarı final eşleşmesi belli oldu.

Barty Kenin

Görsel kaynağı: Getty Images

Avustralya Açık’ta ikinci haftanın ikinci gününde ilk çeyrek final mücadelerini izledik.
Rod Laver Arena’da ilk olarak Tunuslu Ons Jabeur ile Sofia Kenin karşılaştı. Her iki oyuncu da kariyerlerinin ilk Grand Slam çeyrek final maçına çıkıyordu. Kazanan, iki setin ardından, dünya 15 numarası ve 14 numaralı seri başı ABD’li raket Kenin oldu. Dünya 27 numarası Jabour, böylelikle bir Grand Slam’de çeyrek final gören ilk Tunuslu atlet unvanıyla Avustralya’ya veda etti.
Sofia Kenin
Günün ikinci çeyrek final maçı çok daha yüksek kalibredeki isimlerin arasında oynandı. Dünya bir numarası ve bir numaralı seri başı Ash Barty’nin rakibi, iki kez Wimbledon şampiyonu yedi numaralı seri başı Petra Kvitova’ydı. Ev sahibi Barty, Çekyalı rakibine set vermeden kazandı. Turnuvanın favorilerinden Barty, böylelikle kazandığı Roland Garros’un dışında ilk kez bir Grand Slam’de yarı final görmüş oldu.
Ashleigh Barty
Barty ile Kenin arasındaki yarı final maçı, 30 Ocak Perşembe günü 04:00’te başlayacak. Maçı Eurosport 1’de izleyebileceksiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam