Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Bozuk değilse dokunma"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/01/2012 - 14:34 GMT+2

Geçen sezonu üç Grand Slam şampiyonluğu ile ve dünya 1 numarası olarak kapatan Novak Djokovic, Avustralya Açık öncesi gazetecilerin karşısındaydı. Sırp tenisçi, oyununda bir değişiklik yapmayı düşünmediğini söyledi.

Djokovic open d'australie

Görsel kaynağı: Reuters

2011’in son bölümünde yorgunluk ve sakatlıklar nedeniyle kötü bir performans gösteren Sırp tenisçi, o yorgunluğu üzerinden attığını belirtti. “Londra’daki Sezon Sonu Şampiyonası’nın ardından bir hafta boyunca sözleşmem gereği yapmam gereken birkaç şey vardı. Sonra iki hafta boyunca dinlendim. İki haftayı raket ve fiziksel aktivite olmadan geçirdim” diyen Djokovic, “Sezon arası tam zamanında geldi. Her şeyden daha fazla dinlenmeye ihtiyacım vardı. 2011’de neler başardığımı gözden geçirme fırsatım da oldu” ifadelerini kullandı.
Geçen sene gerçekleştirdiklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sırp tenisçi yeni sezon öncesi herhangi bir hazırlık turnuvasına katılmadı. Yine de Noel hediyesi almak için alışverişe çıkacak zaman bulmadığını söyleyen Nole, “Kimseye bir şey alamadım. Koçum o gün antrenman yapmam gerektiğini söyledi” dedi.
Son günlerde antrenmanın dozunu artıran dünya 1 numarası oynununda değiştirecek bir yön göremediğini ve “Bozuk değilse dokunma” felsefesini benimsediğini anlattı.
“2011 kesinlikle kariyerimin en iyi yılı. Bunu tekrarlamak oldukça zor olacak” şeklinde konuşan Djokovic, “Ancak bunu bir kere başardım, neden bir daha olmasın?” ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam