Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avustralya Açık 2013 - Federer ilk turda zorlanmadı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/01/2013 - 09:57 GMT+2

Kariyerinin 18. Grand Slam zaferini kovalayan Roger Federer ilk turda karşılaştığı Benoit Paire'i 6-2/6-4/6-1 ile çok rahat alt etti.

roger federer

Görsel kaynağı: Reuters

Avustralya Açık öncesi herhangi bir turnuvaya katılmayan ve sezon dışı zamanını Güney Amerika’da gösteri turnuvalarına katılarak geçiren Roger Federer, ilk mücadeleci maçında çok rahattı.
Fransız Benoit Paire ile karşılaşan İsviçreli raketi, maçın ilk oyununda servis kırarak dizginleri eline aldı. Yedinci oyunda bir kez daha servis kıran dünya iki numarası, ilk seti kolayca hanesine yazdırdı. İkinci sette Paire biraz daha dirençli olsa da Federer yine erken bulduğu servis kırma avantajını setin sonuna kadar bırakmadı. İsviçreli raket üçüncü sette rakibinin teslim olmasıyla zorlanmadan ikinci tura yükselmiş oldu.
17 kez Grand Slam şampiyonu Federer, ikinci turda Dudi Sela – Nikolay Davydenko maçının galibi ile karşılaşacak.
İki Fransız’ı karşı karşıya getiren ilk tur eşleşmesinde, 2008 finalisti Jo-Wilfried Tsonga, Michael Llodra’yı 6-4/7-5/6-2’lik setlerle geçmeyi başardı. 13 numaralı seribaşı Milos Raonic, ilk seti kaybettiği maçta Jan Hanek’i 3-6/6-1/6-2/7-6 ile turnuva dışına itti.
Avustralya Açık heyecanını Eurosport ve Eurosport 2’den canlı maç yayınları ile yaşayabilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam