Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avustralya Açık 2013 - Günün Menüsü: Beşinci günün programı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/01/2013 - 15:01 GMT+2

Üçüncü tur mücadelelerinin ilk gününde eski dünya 1 numaraları kapışıyor. Sharapova-Venus ve Ivanovic-Jankovic maçlarının dikkat çektiği 5. gün programı.

venus williams maria sharapova

Görsel kaynağı: Reuters

Kadınlarda ve erkeklerde son 32 raket belli oldu. Tenisçiler artık dördüncü tura yükselmek için kozlarını paylaşacak.
Beşinci günde Rod Laver Arena’nın ilk maçı beş numaralı seribaşı Angelique Kerber ile genç Amerikalı tenisçi Madison Keys arasında oynanacak. Bu maçı takiben eski finalistlerden Li Na üçüncü tur mücadelesinde Rumen Sorana Cirstea ile kozlarını paylaşacak. Sabah seansının son maçı Novak Djokovic ile Radek Stepanek arasında. Dünya 1 numarası hasar almadan son 16’ya kalmak için mücadele verecek.
Akşam seansında ise müthiş bir buluşma var. Birden fazla Grand Slam şampiyonluğu bulunan iki raket üçüncü turda karşılaşacak. Maria Sharapova ile Venus Williams arasındaki saat 10.00’da başlayacak olan bu maç kaçmaz. Günün kapanışı ise David Ferrer ile Marcos Baghdatis arasında.
Hisense Arena’yı dört numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska açıyor. Polonyalı tenisçi Britanyalı Heather Watson ile karşılaşacak. Sonrasında ise Sırp derbisi var. Ana Ivanovic ile Jelena Jankovic dördüncü tur bileti için kapışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam