Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Roger Federer Avustralya Açık'ta yarı finale yükseldi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/01/2014 - 15:37 GMT+2

Avustralya Açık tek erkekler çeyrek final mücadelesinde 6 numaralı seribaşı İsviçreli raket Roger Federer, İskoç rakibi Andy Murray'i 6-3, 6-4, 6-7 ve 6-3'lük setlerle mağlup etti.

Roger Federer

Görsel kaynağı: Reuters

Avustralya Açık tek erkekler çeyrek final mücadelesinde İsviçreli raket Roger Federer, İskoç rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Roger Federer oldu. Etkili ilk servisler kullanan İsviçreli raket rakibinin servisini bir kez kırdığı seti 6-3 kazandı. İkinci sette de üstünlüğünü koruyan Federer özellikle file önüne geldiği oyunlarda oldukça başarılı bir performans sergiledi ve seti 6-4 aldı.
63 dakika süren üçüncü sette, diğer setlere oranla daha fazla direnç gösteren İskoç raket Andy Murray sette durumu 5-4 iken servis kırdı ve durumu 5-5'e getirdi. Tie-break'e giden sette Murray rakibine 8-6 üstünlük kurarak seti 7-6 kazandı. Murray tie-break setinde iki maç puanı kurtardı.
Büyük bir çekişmeye sahne olan dördüncü sette Roger Federer çok kritik bir oyunda etkili bir return ve vole ile servisi kırdı ve büyük avantaj yakaladı. Roger Federer seti 6-3 kazandı.
İsviçreli raket bu sonuçla Avustralya Açık'ta 11. kez üst üste yarı final oynamaya hak kazandı. Federer yarı finalde İspanyol raket Rafael Nadal ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam