Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

WTA Brisbane 2013 - Yarı finalde Azarenka - Williams çarpışması

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/01/2013 - 13:56 GMT+2

Brisbane’da bugün oynanan çeyrek finaller sonrası yarı finalistler belli oldu. Amerika Açık’ta final oynayan Serena Williams ile Victoria Azarenka eşleşti.

Serena Williams of the U.S. is congratulated by Victoria Azarenka (L) of Belarus after their women's singles finals match at the U.S. Open tennis tournament in New York (Reuters)

Görsel kaynağı: Eurosport

Dünya 1 numarası Victoria Azarenka, günün erken saatlerinde Kazakistan’dan Ksenia Pervak ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir mücadele ortaya koyan Belaruslu tenisçi karşılaşmadan 6-1/6-0’lık setlerle galip ayrıldı.
Geçen yılki Amerika Açık finalinde Azarenka’yı geriden gelerek mağlup etmeyi ve kariyerinin 15. Grand Slam zaferini kazanmayı başaran SerenaWilliams ise genç vatandaşı Sloane Stephens ile karşılaştı. Stephens’ın başa baş girdiği maçta deneyimi ile ağırlığını koyan Williams, mücadeleyi 6-4/6-3 kazandı.
Azarenka ile Serena arasında oynanan 12 maçın 11’ini ABD’li tenisçi kazandı.
Yarı finalin diğer ayağında ise Anstasia Pavlyucenkova ile Lesia Tsurenko karşılaşacak. Pavlyuchenkova, dört numaralı seribaşı Angelique Kerber’i iki tie-break ile geçerek son dörde kaldı. Tsurenko ise Daniela Hantuchova’yı 6-3/6-4 ile mağlup etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam