Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

WTA Dubai - Kvitova yarı finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/02/2013 - 22:52 GMT+2

Altı numaralı seribaşı Petra Kvitova, Polonyalı rakibi Agnieszka Radwanska'yı 6-2/6-4 ile mağlup ederek yarı finalist oldu.

Petra Kvitova winds up for a forehand against Agnieszka Radwanska (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Dünya sıralamasının zirvesindeki iki isim, Serena Williams ve Victoria Azarenka’nın çekilmesinin ardından en yüksek numaralı seribaşı olarak kalan Agniezzka Radwanska, çeyrek finalde Petra Kvitova ile karşı karşıya geldi.
Çek tenisçi karşısında istediği tenisi korta yansıtamayan Polonyalı tenisçi karşılaşamadan set alamadan mağlup ayrıldı. Dubai’deki son iki senesinde tek bir maç dahi kazanamayan Kvitova, baştan sonra domine ettiği karşılaşmada 38 basit hata yapsa da zafere ulaştı. 2011 Wimbledon şampiyonunun yarı finaldeki rakibi Caroline Wozniacki oldu.
Fransız tenisçi Marion Bartoli ile karşılaşa Danimarkalı raket, ilk seti kaybettiği maçtan 4-6/6-1/6-4 ile galip ayrılarak son dört tenisçi arasına adını yazdırdı.
Yarı finalin diğer ayağında ise Roberta Vinci ile Sara Errani karşı karşıya gelecek. Vinci, Samantha Stosur’u 6-2/6-4 ile turnuva dışına iterken, bir diğer İtalyan Errani ise Nadia Petrova’yı 6-4/0-6/6-3 ile alt ederek yarı finale kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam