Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Tekrar merhabalar...

P. Kvitová karşı M. Sharapova | Fransa Açık
Women's Singles | Yarı final | 07.06.2012 | Paris
Tamamlandı
P. Kvitová (4)

M. Sharapova (2)
Canlı
Canlı Gelişmeler

20:11
Masha finalde! Kariyerinde kazanamadığı tek slam için cumartesi gübü Sara Errani ile karşılaşacak.
20:10
Live comment icon
SHARAPOVAAAA!!! ACE İLE BİTİRDİ!!!
20:10
İki maç puanı Sharapova için!!!
3-5
Live comment icon
Sharapova en kritik noktada dizginleri eline geçirdi! Servis kırarak 5-3 öne geçen üç kez grand slam şampiyonu, final için servis kullanacak.
3-4
Çek tenisçi rakibini sıkıştırmaya devam ediyor. Ralliler uzadıkça Kvitova'nın daha üstün olduğu göze çarpıyor. 30'u gördü Masha'nın servisinde ancak Rus tenisçi buradan kurtuldu.
3-3
Kvitova servis oyununu da kazanarak bu önemli oyundan hasarsız dönüyor. İkinci sette her şey eşit.
2-3
Live comment icon
Kvitova'dan ışık hızında cevap verdi! Adeta suni teneffüs.. Hayata geri döndü.
1-3
Live comment icon
Kvitova çift hata ile servisini kırdırdı! Üç kez servis kırma puanı veren Çek raket ikisini kurtardı. Ama sonraki çift hata ölümcül olabilir.
1-2
Kvitova çok cömert. Bulduğu servis kırma puanlarını harcıyor. Bir servis kırma puanı daha harcayan Çek tenisçi, avantajı tepti.
1-1
Kvitova'dan da aynı şekilde cevap geldi. Etkili servisler ile üstünlüğü elde eden Çek raket, arka arkaya iki puan kaybetse de, Sharapova'nın ikinci servise agresif forehand denemesi çok başarısız.
0-1
Sharapova'nın servisleri oturdu. Kvitova çevirmekte zorlanıyor gibi gözükse de 40-0'da enfes bir return aldı. Ancak bir sonraki puanda ace.
3-6
Live comment icon
Sharapova sıfıra karşı servis kırarak ilk seti 6-3 ile noktaladı.
3-5
Bir çift hata yaptığı oyunda Masha kontrolü elinden bırakmadı. Harika groundstrokelar ve nefis bir lob. Yeni toplarla attığı serviste bunun avantajını iyi kullandı Rus tenisçi.
3-4
Kvitova servis oyununda hata yapmadı. Sharapova'nın oyun içerisinde nefis bir forehand chip vuruşu var. Son puanda Sharapova'nın topu dışarı düşünce Çek tenisçiden bir rahatlama çığlığı geldi.
2-4
Sharapova'dan müthiş servisler arka arkaya. Geri dönmeyen servisler bunlar. Kvitova ancak filenin yardımı ile bir puan alabildi.
Forehand kanadında bir anda hakimiyeti kaybeden Çek tenisçi, rakibine avantajı verdi.
2-3
Live comment icon
Sharapova servis kırma puanı çevirdikten sonra rakibinin servisini kırmayı başardı.
2-2
İlk iki servisinde puanı alan Masha arka arkaya üç puan kaybederek servis kırma puanı verdi Kvitova'ya. Reaksiyon çok iyi Rus tenisçiden. Oyuna tutundu.
2-1
Kvitova'yı zorlayan Masha servis kıramadı. Servis kırma puanı da bulamadı. Kvitova etkili servisler ile rakibini hataya zorladı.
1-1
Sharapova bir çift hata bir ace kaydettiği oyunda iki kez ikinci servis düştü ve bunlardan puan alamadı. Servis kırma puanı çeviren Rus tenisçi oyununa tutundu.