Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İpek'ten önemli galibiyet

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/05/2016 - 16:59 GMT+3

Roland Garros ön elemelerinde final turuna kalan İpek Soylu, ana tabloya bir maç uzaklıkta.

İpek Soylu

Görsel kaynağı: AA

Roland Garros ön eleme ikinci turunda Melanie Oudin'i 4-6 6-2 6-3'lük setlerle mağlup eden İpek Soylu, adını ön elemelerin final turuna yazdırdı.
Karşılaşmaya servis kırarak başlayan İpek buna karşın avantajını koruyamayarak ilk seti Birleşik Amerikalı rakibine kaptırdı. İkinci setin ortalarında dengeyi bozan milli tenisçimiz bu seti 6-2 ile hanesine yazdırdı.
Galibi belirleyecek final seti de öncekiler gibi çok sayıda servis kırma puanına sahne oldu. Rakibinin servisini üst üste iki kez kıran İpek bu sette durumu 3-0'a getirdi. Bir sonraki servis oynununa tutunamamasına karşın Oudin'in geri dönmesine izin vermeyen temsilcimiz, seti 6-3 kazanarak 2 saat 24 dakika süren maça nokta koydu.
Ön eleme finalinde dişli rakip
Kariyerinde ilk kez bir Grand Slam turnuvasında ana tabloya kalmak için mücadele eden İpek Soylu, bir sonraki turda karşılaşacağı Kateryna Kozlova'yı mağlup etmesi durumunda amacına ulaşacak. Roland Garros ön elemelerine 8 numaralı seri başı olarak katılan dünya 111 Kozlova, önceki iki ön eleme turu maçında hiç set kaybetmedi ve sadece 9 oyun kaybetti. İpek Soylu ve Kateryna Kozlova ilk kez birbirlerine rakip olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam