Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Djokovic sürklase etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/05/2011 - 01:11 GMT+3

Sezonun durduralamaz ismi Novak Djokovic, Robin Söderling 6-3 ve 6-0’lık iki rahat set sonucunda mağlup ederek yarı finale yükselen son isim oldu.

Novak Djokovic of Serbia reacts after winning a point against Sweden's Robin Soderling (not seen) during their WTA Rome Open tennis tournament match at the Foro Italico in Rome

Görsel kaynağı: AFP

Üst üste 36 galibiyetle tenis dünyasının en formda ismi olduğunu her maçta bir kez daha ispatlayan Novak Djokovic’in Roma Masters çeyrek finalindeki rakibi Dünya beş numarası Robin Söderling idi.

İlk seti 6-3 alan Sırp raket, ikinci sette ise rakibini sürklase etmeyi başardı. İsveçli tenisçiye oyun bile vermeyen Djokovic yarı finale rahat yükselerek üst üste 37. galibiyetini almış oldu.

Novak Djokovic’in yarı finaldeki rakibi İskoç tenisçi Andy Murray. Sırp raket, Rafael Nadal’ın ikinci turda elendiği 2008 yılında tunuvayı kazanmayı başarmıştı. Dünya bir numarası Rafael Nadal son altı turnuvanın beşini kazanmayı başardı. Nadal’ın yarı finaldeki rakibi ise Roger Federer’i üçüncü turda elemeyi başaran Richard Gasquet.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam