Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

djokovic mavi zemin

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/05/2012 - 22:11 GMT+3

Dünya bir numarası Novak Djokovic tenise verdiği iki haftalık aradan sonra bu hafta Madrid Masters ile kortlara dönüyor.

Novak Djokovic

Görsel kaynağı: Reuters

Bir süre önce dedesinin vefatı ile sarsılan Sırp tenisçi, en son iki hafta önce, Monte Carlo Masters finalinde Rafael Nadal ile oynamış ve 6-3/6-1 ile rakibine boyun eğmişti. Monte Carlo’dan sonra kendisini tenis oynamak için duygusal olarak yeteri kadar güçlü hissetmediğini belirten Djokovic, Belgrad’da kendi ailesinin düzenlediği turnuvaya bile katılmadı.
Madrid Masters ile birlikte tatiline son veren Djokovic, yaşadığı sıkıntılı sürece ve girilen yoğun tenis takvimine dair açıklamalarda bulundu.
“Monte Carlo’dan sonra içinde bulunduğum koşullar tenis oynamam için elverişli değildi. ATP Belgrad’da oynamak için kendimde yeterli duygusal gücü bulamadım ve oynamama kararı aldım. Geride bana kalan zamanda toparlandım ve oturup önümüzdeki süreçte beni bekleyen turnuvalar için bir plan yaptım. Önümüzde çok yoğun bir süreç var, Madrid, Roma, Roland Garros, Wimbledon ve Olimpiyatlar... hepsinde en iyi şekilde mücadele etmek istiyorum."
Madrid’in değişen zemini hakkında da görüş belirten Sırp tenisçi; “Bence kırmızı zemin ile mavi zemin arasında belirli farklar var, bu konu hakkında daha önceleri de konuştuk. Tenisçilerin görüşü alınmadan böyle bir değişikliğe gidilmesi biraz hayal kırıklığı yarattı” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam