Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Williams ve Stosur finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/08/2011 - 11:05 GMT+3

Favori raketlerin bir çoğunun erken turlarda elendiği Toronto'da yoluna emin adımlarla devam eden Serena Williams, Victoria Azarenka'yı 6-3/6-3'lük iki setle mağlup ederek finale yükseldi. Williams, finalde Agnieszka Radwanska'yı geçen Samantha Stosur ile karşılaşacak.

Serena Williams of the U.S. celebrates a point against Victoria Azarenka of Belarus during their semi-final match at the Rogers Cup women's tennis tournament in Toronto, August 13

Görsel kaynağı: Reuters

Tenise verdiği uzun aradan sonra tekrar formunu yakalayan Williams, Toronto'da finale yükselmeyi başardı. Son şampiyon olarak geldiği Wimbledon’da dördüncü turda elenmesinin ardından sıralamada ilk 170’in dışına çıkan ABD’li tenisçi zirveye olan tırmanışında böylece önemli bir adım atmış oldu.
Williams, yarı finalde eşleştiği iki sette rahat bir şekilde geçmeyi başardı.

Amerikalı raket, finalde Avustralyalı Samantha Stosur ile karşı karşıya gelecek. Stosur, yarı finalde Radwanska'yı 6-2/5-7/6-2 geçererek bu sezonki ikinci finaline ulaştı. Stosur, bu sonuçla birlikte dokuz maçlı bir galibiyet serisine ulaşan ve hafta boyunca rakiplerine set vermeyen Polonyalı rakibini mağlup ederek önemli bir sonuca ulaştı.

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam