Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wozniacki modaya uydu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/08/2011 - 10:08 GMT+3

Erkeklerde son şampiyon Andy Murray’nin elenmesinin ardından kadınlarda da geçen yılın şampiyonu Caroline Wozniacki, Roberta Vinci’ye 6-4/7-5 ile yenilerek kötü formunu sürdürdü.

Caroline Wozniacki of Denmark wipes her face with a towel

Görsel kaynağı: Reuters

Wimbledon’da dördüncü turda elendikten sonra Bastad’da katıldığı turnuvada ikinci tur maçından omuz sakatlığı nedeniyle çekilen dünya 1 numarası, ilk turu maç yapmadan geçtiği Toronto’da Roberta Vinci ile karşılaştı.
Rüzgarlı koşullarda oynanan müsabakada ilk seti kaybettikten sonra ikinci sette toparlanmış gibi gözüken Danimarkalı 5-1’lik üstünlük yakaladı. İzleyenler karar setine gidilmesini beklerken Wozniacki’den inanılmaz bir düşüş geldi ve İtalyan Vinci üst üste altı oyun kazanarak maçtan galibiyetle ayrıldı.
“Ritim bulmakta çok zorlandım, rüzgar kötüydü ancak rakibin oyunu da beni zorladı” diyen Wozniacki, “Şu an hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu maçı geride bırakmam gerek. Maçı analiz edip nerelerde yanlış yaptığımı görmem ve oyunumu geliştirmem lazım” ifadelerini kullandı.
Serena yine galip
Önceki gün karın kaslarından sakatlanarak turnuvadan çekilen dünya iki numarası Kim Clijsters’ın ardından Wozniacki’nin de elenmesinin ardından spot ışıkları Serena Williams’ın üzerine çevrildi. Talihsiz sakatlıklardan kurtulup kortlara dönen ve sanki hiçbir şey olmamışçasına kaldığı yerden kazanmaya devam eden ABD’li tenisçi ikinci turda Julia Görges ile karşılaştı.
İlk sete rakibine nefes dahi aldırmadan 6-1 ile galip gelen eski dünya 1 numarası, ikinci sette Alman rakibinin direncini artırmasıyla zor anlar yaşadı. Tie-break’e giden ikinci sette beş maç puanından yararlanamayan Serena Williams, altıncısında hata yapmadı.
İlk turu maç oynamadan geçen Maria Sharapova, genç Sırp rakibi Bojana Jovanovski’yi 6-1/7-5 ile mağlup etti. Jovanovski ikinci sette 4-2 öne geçse de bu üstünlüğü korumayı başaramadı.
Kortta tehlikeli an
Rüzgar çok ilginç bir olayın yaşanmasına da neden oldu. Ana Ivanovic ile Iveta Benesova arasında Grandstand kortunda başlayan mücadelede Sırp tenisçi 5-3 öndeyken etkili esen rüzgar ışıklandırma direklerinden bir parçanın korta düşmesine neden oldu. Sandalye halemi ve turnuva direktörü güvenlik nedeniyle maçı durdurdu. 1 numaralı korttaki müsabaka bittikten sonra karşılaşma kaldığı yerden bu korta taşınarak devam etti. Ivanovic karşılaşmayı set vermeden kazandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam