Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nadal ritmini buluyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/05/2011 - 16:07 GMT+3

İlk iki turda beklenmedik biçimde zorlanan dünya 1 numarası Rafael Nadal, üçüncü tur maçında Antonio Veic’i 6-1/6-3/6-0 ile geçerek dördüncü tura yükseldi. Andy Murray de yarısını sakat bir şekilde oynadığı maçtan Michael Berrer’i 6-2/6-3/6-2’lik setlerle saf dışı bıraktı.

Rafael Nadal of Spain returns against Antonio Veic of Croatia in his third round match at the French Open tennis tournament in Roland Garros stadium in Paris, Saturday May 28, 2011

Görsel kaynağı: Eurosport

Kariyerinde ilk defa Roland Garros ilk turunda set kaybeden ve ilk iki maçında zorlu anlar yaşayan İspanyol raket Nadal, bir önceki turda Nikkolay Davydenko’yu beş sette eleyen Antonio Veic’i rahat geçti.
Karşılaşmaya servis kırarak başlayan dünya 1 numarası ilk sette rakibine sadece bir oyun verdi. İki kez servisini kırdırdığı ikinci sette rakibinin servisini üç kez kıran Nadal son sette ise oyun dahi vermedi. Bu sonuçla son 16 raket arasına kalan Nadal’ın rakibi Ivan Ljubicic-Fernando Verdasco müsabakasının galibi olacak.
Dünya 4 numarası Andy Murray ise Berrer karşısında zorlanmadı. Britanyalı ilk seti rahat kazandı. Uzun süren ikinci setin ikinci oyununda servis karşıladığı oyunu rakibine bırakan Murray, ikinci kez servis karşıladığı oyunda sakatlandı. Fileye koşarken ayağını burkan 24 yaşındaki tenisçi kendini yere bıraktı. Aldığı sağlık molasının ardından servis kırmayı başaran Murray, sonraki servis oyununu kaptırsa da geri kalan bölümde rakibine yalnızca üç oyun bıraktı.
Murray, Viktor Troicki ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek. Sırp tenisçi, Alexandr Dolgopolov’u 6-4/3-6/6-3/6-4’lük setlerle alt ederek kariyerinde ilk kez bir grand slam’de dördüncü tur gördü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam