Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Baskı Cilic'in üzerinde"

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/06/2022 - 14:29 GMT+3

Sekiz numaralı seri başı Casper Ruud, çeyrek final maçında 19 yaşındaki Holger Rune’u mağlup ederek yarı finalde Marin Cilic’in rakibi oldu. Norveçli raket, yarı final maçında baskının Cilic’in üzerinde olduğunu söyledi.

Casper Ruud

Görsel kaynağı: Getty Images

Casper Ruud, dün gece Holger Rune’u 6-1 4-6 7-6(2) 6-3 mağlup ederek Norveç adına bir Grand Slam’de yarı finale yükselen ilk isim oldu.
19 yaşındaki Danimarkalı Holger Rune, kariyerinin ilk Roland-Garros macerasında dört numaralı seri başı ve geçen senenin finalisti Stefanos Tsitsipas’ı elemişti.
23 yaşındaki Casper Ruud, yarı finaldeyse 2014 Amerika Açık şampiyonu Marin Cilic’le karşılaşacak.
“Bu zor bir maç olacak.” diyen Ruud, Cilic’in oyunundan övgüyle bahsetti. “Şu anda Roland Garros’ta hayatının en iyi tenisini oynuyor gibi.”
33 yaşındaki Cilic, 2017’de Wimbledon’da ve 2018’de Avustralya Açık’ta final oynama başarısı göstermişti. Çeyrek finalde yedi numaralı seri başı Andrey Rublev’le karşılaşan Hırvat raket, maçı 5-7 6-3 6-4 3-6 7-6 (10-2)’lik setlerle kazanmıştı.
Casper Ruud
Ciliz yarı finale kadar geldi ve bütün bu yolu çok iyi oynadı.”
Baskı benim için bugünden [Rune maçından] daha az olacak. Bugün İskandinavya’dan genç bir raketle oynadım, kazanmak için baskı benim üzerimdeydi.”
İki gün içerisinde Cilic’le oynayacağım. O bir Grand Slam şampiyonu ve finallerde oynadı, bu yüzden benden daha tecrübeli. Bu yüzden ben kazanmak için her şeye sahibim ve kaybedecek hiçbir şeyim yok.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam