Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Halep'ten panikatak itirafı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/05/2022 - 10:40 GMT+3

Fransa Açık ikinci turunda Qinwen Zheng’e mağlup olarak elenen Simona Halep, maç sırasında panikatak yaşadığını itiraf etti.

Halep a cerut intervenția doctorilor în prima pauză a setului 3 cu Zheng! Probleme pentru Simona în turul 2 la Roland Garros

Görsel kaynağı: Eurosport

19 numaralı seri başı Simona Halep, Roland Garros’taki ikinci tur maçında Qinwen Zheng’e karşı ilk seti 6-2 kazanarak başladı. İkinci seti 6-2 kazanarak maça ortak olan Zheng, üçüncü setin başında Halep’in servisini kırarak seti 3-0’a getirdi.
Bu sırada doktoru korta çağıran Simona Halep’in kan basıncı ve nabzı kontrol edildi. Maça devam etmesi için yeşil ışık verilse de Rumen raketin nefes alış verişiyle alakalı sorunlar kamerlara yansıdı.
picture

Roland-Garros - Simona Halep kortta zor dakikalar yaşıyor

Maç sonrası yeniden sağlık ekibi tarafından kontrol edilen 2018 Roland Garros şampiyonu, panikatak geçirdiğini anlattı.
"Başlangıçta iyi oynuyordum, ikinci sette servis kırdım ama bir şeyler oldu ve kaybettim. Bunu beklemiyordum çünkü panikatak yaşadım.”
"Bununla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyordum. Çünkü çok sık yaşamam. Evet, gerçekten nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum çünkü maçta öndeydim, iyi oynuyordum. Odaklanamadım.”
Simona Halep
Röportaj esnasında daha iyi olduğunu belirten Halep, maç sonrası ilk dakikalarının zorlu geçtiğini söyledi.
“Bu yüzden şimdi gülümseyebiliyor olmam güzel.”
“Bu bir tenis maçıydı sadece bu nedenle biraz daha rahat karşılamam lazım. Muhtemelen kendime çok yüklendim çünkü gerçekten iyi bir sonuç elde etmek istiyordum.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam