Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ivanovic konuştu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/01/2012 - 13:09 GMT+2

Sydney'de ilk turda elenen eski dünya 1 numarası Ana Ivanovic, sezonun ilk Grand Slam’i Avustralya Açık’ta şampiyonluğun ortada olduğunu söyledi.

2012 TENNIS Ana Ivanovic

Görsel kaynağı: Reuters

Melbourne hazırlıkları kapsamında geçen hafta Brisbane’de ikinci tur maçında Kim Clijsters’a mağlup olan Sırp tenisçi, Sydney ilk turunda bugün karşılaştığı Lucie Safarova önünde de kötü bir performans ortaya koydu ve 7-6/6-2’lik skorla elendi. Buna rağmen Avustralya Açık’ta şampiyonluk kovalayacak sayısız ismin arasında olduğuna inanan Ivanovic, şunları söyedi:
“Profesyonel kariyerime ilk başladığım yıllarda seribaşıların ilk turlarda fazla zorlanmadığını hissediyordum. Şimdi ise ilk turdan itibaren rakipleriniz çok dişli. Herkes iyi ve agresif oynuyor ve ilk turdan itibaren sağlam durmalısınız. Melbourne’de herkes kazanabilir. Ana tablodaki herkesin bunu başaracak potansiyeli var.”
Dünya sıralamasında ilk 10’da bulunan tenisçilerden dokuzunun katıldığı Sydney’de ilk turda ev sahibi raketlerden Jelena Dokic, vatandaşı Isabella Holland’ı 6-0’lık iki setle alt etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam