Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

WTA Sydney 2013 - Cibulkova Kvitova'yı eledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/01/2013 - 16:53 GMT+2

2011 Wimbledon şampiyonu Petra Kvitova, Sydney ilk turunda Dominika Cibulkova'ya 6-1'lik iki setle elendi.

petra kvitova

Görsel kaynağı: Reuters

Sezonun ilk Grand Slam’i öncesi son hazırlık duraklarından biri Sydney. Bugün ilk tur maçları ile başlayan turnuvada dünya sekiz numarası Petra Kvitova, ilk turda karşılaştığı Dominika Cibulkova karşısında varlık gösteremedi.
Geçen hafta Brisbane’a ikinci turda veda eden Çek tenisçi, o mağlubiyetin ardından solunum sorunları yaşadığını söylemişti. Bugün Slovak rakibi karşısında yalnızca iki oyun kazanabilen Kvitova, “Gerçekten kötü oynadım. Keşke ne söyleyeceğimi bilebilseydim şu an, ancak bilemiyorum. Şu an kendime güven sorunu yaşıyorum umarım Avustralya Açık’ta her şey daha iyi olur” ifadelerini kullandı.
Eski dünya 1 numarası Caroline Wozniacki ise, Urszula Radwanska karşısında zorlanmadı ve Polonyalı rakibini 6-1/6-2 ile mağlup ederek ikinci tura yükseldi. Brisbane ilk turunda Ksenia Pervak’a elenen Wozniacki, böylece bu yılki ilk galibiyetini elde etmiş oldu.
Maçtan sonra konuşan Danimarkalı, “Tekrar zirveye çıkabileceğimi düşünüyorum. Bunun çok zorlu bir iş olduğunu biliyorum, ama zaman gösterecek. Önemli olan şey sağlıklı olmak” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam