Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ATP Şili - Nadal ait olduğu yerde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/02/2013 - 17:23 GMT+2

Yedi aylık sakatlık sürecinin ardından kortlara Şili’de dönüş yapan Rafael Nadal, Juan Monaco’yla beraber çıktığı çiftler maçında Cermak-Dlouhy ikilisini 6-3 ve 6-2'lik setlerle mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

rafael nadal, vina del mar, chile, şili, sili

Görsel kaynağı: AFP

Haziran 2012’de Wimbledon’da Lukas Rosol’a karşı aldığı mağlubiyetten bu yana herhangi bir maça çıkmayan ve erkekler dünya sıralamasında 5. basamağa kadar gerileyen Rafael Nadal, sol dizinden geçirdiği sakatlık sonrasında kortlara Şili Açık’taki çift erkekler karşılaşmasıyla döndü.
Toprak zeminde oynanan Vina del Mar’da yakın arkadaşı Arjantinli Juan Monaco’yla takım oluşturan Rafa, Çek tenisçiler Frantisek Cermak ve Lukas Dlouhy karşısında fazla mesai harcamadı. Karşılaşmada Çek rakiplerine servislerini kırdırmayan Nadal-Monaco ikilisi, 1 saat 4 dakika süren mücadeleden 6-3 ve 6-2’lik setlerle galip ayrılarak adlarını çeyrek finale yazdırdılar.
Toplamda dördüncü çiftler maçına çıkan Nadal-Monaco ikilisi, en iyi derecelerini 2008 Paris Masters’ta çeyrek finale yükselerek elde etmişlerdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam