Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Merhabalar!

N. Djokovic karşı R. Federer | Wimbledon
Men's Singles | Yarı final | 06.07.2012 | Londra
Tamamlandı
N. Djokovic (1)

R. Federer (3)
Canlı
Canlı Gelişmeler

Oyun, set ve maç Federer!! Federer iki yıl aradan sonra finalde.
Servisler final için Federer'den.
3-5
Yine berabere oldu. Djokovic yine zor da olsa tutunmayı bildi.
2-5
Federer'den çok etkileyici bir servis performansı daha. Sıfıra karşı kazanılan bir servis oyunu. Maçtan bir oyun uzaklıkta.
2-4
Djokovic bırakmak istemiyor. Djokovic daha önce de buradan maç çevirdiğini biliyor. Üç kez servis kırma puanı ile yüzleşti. Üçünü de çevirdi. Federer bir tane daha şans bulmak için zorladı ancak başaramadı.
1-4
Ve işte puan vermeden kazanılan bir servis oyunu daha 16 kez Grand Slam şampiyonundan.
1-3
Federer kolay oyun vermeyecek bundan sonra. Çok zorladı rakibinin servis oyununu. Berabere'ye geldi. Ancak Djokovic hâlâ maçta.
0-3
Federer çabucak 3-0'a getirdi skoru. İşler yolunda İsviçreli için.
0-2
Live comment icon
Üç kez servis kırma puanı elde eden Federer, rakibinin forehand basit hatasıyla servis kırdı! Djokovic bir anda oyundan düştü.
0-1
Djokovic iki puan gördü rakibinin servis oyununda ancak Federer ikinci servis düşmesine rağmen bitirişi yapmadı. Akıllıca bir servis İsviçreli'den.
Federer'in dördüncü sete servis kullanarak başlayacak olması kendisi için büyük avantaj.
4-6
Live comment icon
FEDERER SETİ ALDI! Çok kritik noktada iki servis kırma puanı yakalayan İsviçreli, ikinci hakkında bunu başardı.
4-5
Federer kötü bir drop tercihi yaptı. Nole hemen yetişti ve skoru 30-30'a getirdi. Ardından bir hata ve Djokovic setteki ilk servis kırma puanını elde etti. Ancak Federer'den üst üste üç harika servis. Bu oyunu kaptırmadı İsviçreli ve şimdi seti kazanmak için servis karşılayacak.
4-4
Nole ikinci servise düştüğü ilk puanda güzel bir body-serve gönderdi. Ardından iki puanda Federer oyunun yönünü değiştirmek isterken hata yaptı. Djokovic'in basit hatasının ardından bir ace.
3-4
Federer servis oyununu klas bir şekilde almayı bildi. İlk servis atma avantajını rakibinin omuzlarına baskı olarak yükledi. Bu oyun çok kritik.
3-3
Djokovic bu servis kırma puanını da çevirdi ve zor da olsa servis oyununa tutundu. Maçın en uzun oyunu geride kaldı.
Ardından Sırp tenisçi iki oyun puanı buldu ancak bundan yararlanamadı. Muazzam bir ralli kazanan Federer bir kez daha servis kırma şansı buldu.
Djokovic 30-0 öne geçtiği oyunda arka arkaya üç puan verdi rakibine. Sonuncusu çift hata ile. Servis kırma puanında iki tenisçi de muazzam bir ralli oynadı. Hatayı yapan Federer oldu.
2-3
Federer rakibini basit hatalara zorluyor ve başarılı oluyor. Djokovic yine etkili bir return ile ilk puanı aldı ancak ardından dünya üç numarası kontrolü ele aldı.
2-2
Djokovic 1 dakika bile olmadan 40-0'ı buldu. Sonrasında ralliyi kazanan Federer. Son puanı Sırp tenisçi, rakibinin topu fileye takmasıyla kazandı. Hızlı ve tenisçileri yormayan bir oyun.