Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hoş geldiniz...

S. Williams karşı V. Azarenka | Wimbledon
Women's Singles | Yarı final | 05.07.2012 | Londra
Tamamlandı
S. Williams (6)

V. Azarenka (2)
Canlı
Canlı Gelişmeler

ACE!!! Maçtaki 24. ace'i ile finale yükseldi Serena!
Serena şimdi kendi servisinde maç puanı yakaladı. 7-6
Azarenka'yı fileye çekti Serena, lobu dışarıda. 6-6.
İlk 11 serviste servis kıran yok. Serena 6-5 önde. Maç sayısı. Servis Azarenka.
Çizgiye çok yakın düşen bir top 3-3'te. Serena'nın vurduğu topa Şahin Gözü içeride dedi. 4-3 önde ABD'li.
İlk beş serviste mini-break yok. 3-2 Azarenka.
6-6
Acelerin havada uçuştuğu oyunda Serena seti tie-break'e götürdü.
5-6
Azarenka sıfıra karşı kazandı! Ritmini inanılmaz şekilde yükseltti eski dünya 1 numarası. Yine set için karşılayacak servisleri.
5-5
Serena sadece bir puan bıraktığı servis oyununu kazanarak sete tekrar dengeyi getirdi.
4-5
Belaruslu raket bırakmıyor. İki numaralı seribaşı servis ritmini geç de olsa buldu. Şimdi seti kazanmak için servis karşılayacak.
4-4
Williams kendi servis oyunun kaptırmadı ve rakibinin 3-0'lık serisini sonlandırdı.
3-4
Azarenka bir anda inanılmazı başarmaya başladı. Serena iki servis kırma puanı elde etti ama Azarenka ikisini de çevirerek servis oyununa tutundu. Burada servisini kaybetse büyük ihtimalle maçı da kaybetmiş olacaktı.
3-3
Live comment icon
Belaruslu maçtaki ilk servis kırma puanlarını elde etti. İlkinde başarısız olsa da ikincisinde bunu başardı. Bir anda sete tekrar ortak oldu Azarenka.
3-2
Azarenka üç oyun sonra tekrar oyun kazanmayı başardı.
3-1
13 kez Grand Slam şampiyonu 40-15'i yakaladığı servis oyununda küçük çapta bir tıkanma yaşadı. 40-40'ı yakalayan Azarenka devamını getiremedi.
2-1
Live comment icon
ABD'li raket ilk puanı aldığı rakibinin servis oyununda 15-30'ı gördü. Sonraki puanda Azarenka'nın backhandi filede kalınca bu setteki ilk servis kırma puanını Serena elde etti. Müthiş bir return ile de servisi kırdı altı nolu seribaşı.
1-1
Azarenka'nın en çok kendini gösterdiği servis karşılama oyununu geride bıraktık. İlk defa üç puan gördü rakibinin oyununda Belaruslu. Bazı hataları tercihleri vardı oyun içinde olmasa belki 0-30'u bulabilirdi. Agresif oyun ile Serena sete dengeyi getirdi.
0-1
Serena ikinci sette de baskıyı eksik etmeden başladı. 15-30'u buldu. Azarenka'nın cevabı etkili servislerle geldi. Belaruslu raket kendini maçın içinde tutmaya çalışıyor yumruklarını sıkıp, motivasyonu sağlayarak.
İlk sette Serena'nın 20 winnerına Azarenka sadece 4 tane ile karşılık verebildi. Basit hatalarda ise ikiye dört Azarenka üstünlüğü var.
6-3
Live comment icon
Serena iki kez set puanı buldu. İlkini harika bir backhand ile savuşturan Azarenka ikincisinde etkisiz kaldı. İlk set ABD'li raketin.