Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Madrid Zvonareva Bartoli

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/05/2012 - 00:48 GMT+3

İlk kez mavi toprakta oynanan Madrid’de ilk gün kadınlarda seribaşılar için pek de iyi geçmedi. Marion Bartoli ve Vera Zvonareva elendi.

marion bartoli, madrid

Görsel kaynağı: Reuters

Sıralamadaki ilk 10 tenisçinin eksiksiz olarak katıldığı turnuvaya yedi numaralı seribaşı olarak iştirak eden Bartoli, Sorana Cirstea karşısında terledi. İlk seti tie-break ile kazanan Fransız raket, diğer setleri 6-4 ve 6-3 ile kaybetti ve elendi. Bartoli, Stuttgart’ta da genç Alman raket Mona Barthel’e mağlup olmuştu.
Dünya 10 numarası Vera Zvonareva ise Petra Cetkovska karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve müsabakadan 6-2’lik iki setle mağlup ayrıldı.
Venus terledi
Madrid’e wildcard ile katılan Venus Williams ise atlatmaya çalıştığı hastalığı ile ilk turda zorlandı ancak turu geçmeyi başardı. Sjögren Sendromu’ndan muzdarip ABD’li raket, Simona Halep önünde 6-1/4-6/7-6 ile galip gelmeyi bildi.
5 numaralı seribaşı Samantha Stosur ise yine son seti tie-break oyunu ile belirlenen müsabakada Petra Martic’i 7-5/4-6/7-6’lık setlerle saf dışı bıraktı.
Almanların geçen yıl iyi bir çıkış yakalayan temsilcisi Julia Görges ise, bu sezon patlama yapan vatandaşı Mona Barthel’e 6-4 ve 6-1 ile mağlup oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam